Loading...

Silikonová forma na čokoládu – kornoutky - Silikomart

Kvalitní silikonová forma na 15 čoko kornoutků. O2,6cm, výška 2,8cm. ... Další popis
Naše cena s DPH
194 Kč
Skladem více než 5 Ks
Ks

Podrobný popis produktu

Čokoládové kornoutky můžete použít jako ozdobu na dort, nebo je jíst jen tak. Do formy se vejde 112,5ml čokolády. Rozpuštěnou čokoládou naplňte formu, přebytek setřete stěrkou a formou poklepejte o pracovní desku, aby v čokoládě nebyly bublinky. Čokoládky dejte ztuhnout do chladu (forma vydrží teploty do -60°C). Díky nepřilnavosti a pružnosti silikonu bonbonky vždy snadno vyloupnete a mají vždy hladký lesklý povrch. 

Nechali jsme pro vás otestovat foodblogerem:

Velice kvalitní silikonová forma na čokoládové kornoutky, které jsem si přejmenovala na kužely. Forma odolává teplotám od -60°C do +230°C a velmi dobře se používá. Na zaplnění jedné formy budeme potřebovat 110 - 115 g čokolády. Čokoládu je třeba před použitím rozpustit a temperovat. K tomuto účelu se báječně hodí hrnec s dvojitými stěnami, mezi které se vlévá voda. Nahradí klasickou vodní lázeň, kde musíme pečlivě hlídat, aby se do čokolády nedostala ani kapka vody nebo pára. Ale dá se se zvýšenou opatrností připravit i tak, někdo k rozpuštění používá mikrovlnnou troubu. Zhruba 2/3 z celkového množství čokolády nasekáme nebo nalámeme na menší kousky a za častého míchání pozvolna rozpustíme při teplotě zhruba 45 °C a odstavíme ze zdroje tepla. Přidáme zbytek na menší kousky nalámané čokolády, necháme ji rozpustit a tím čokoládu temperujeme. Zchlazená by měla mít teplotu od 29°C – 31°C, dle druhu. Bílá čokoláda je připravená k použití při 29°C, mléčná a hořká při 30°C-31°C. Kdo nevlastní teploměr, tak vyzkouší nanést na dolní ret. Čokoláda nemá ani hřát, ale ani studit. Pak formu naplníme, několikrát s ní opatrně „bouchneme“ o desku stolu, tím vypudíme vzduchové bublinky. Povrch zarovnáme jedním tahem např. tvrdší stěrkou a tím i setřeme případnou nadbytečnou čokoládu. Necháme v chladu ztuhnout a kornoutky z formy vyloupneme. Jde to velice lehce. Čokoládky se hodí jak k přímé konzumaci, tak i na ozdobu různých moučníků a dezertů. Za sebe můžu formu jen doporučit. Nejen že se velice dobře používá, ale taktéž udržuje. Je možné ji mýt v myčce nádobí. M.F.

Pro práci s čokoládou se vám bude hodit

72 Kč
Skladem
75 Kč
Skladem

Vytvořte originální čokoládu pomoci čokotransfetu

62 Kč
Skladem
41 Kč
Skladem
61 Kč
Skladem
62 Kč
Skladem
71 Kč
Skladem

Technické parametry

Formy na čokoládu ze silikonu
Forma na pralinky
Formy na čokoládu silikonové
Otestované produkty foodblogerem
Výrobce Silikomart
EAN 8051085044566
Kód produktu 22.120.77.0065
Materiál silikon
Barva hnědá

Recenze produktu

Napsat recenzi
splnilo očekávání

Ověřený zákazník - je recenze od zákazníka, který daný produkt nakoupil.

Těch 83 000+ spokojených zákazníků nás inspiruje k dalšímu zdokonalování našich služeb a rozšiřování naší nabídky. Děkujeme vám za důvěru, kterou jste nám vložili.

Na skladě máme více jak 10 000 položek. To znamená, že zboží označené skladem je opravdu skladem v našem skladě v Praze 8. Toto zboží expedujeme nejpozději druhý den.

Jsme hrdí na to, že jsme již zpracovali více než 340 000 objednávek. Tato impozantní číslo nám dodává důvěru a potvrzuje naši oddanost poskytovat vám nejlepší možný servis. Vaše důvěra je pro nás klíčová, a proto se neustále snažíme zdokonalovat naše služby a splňovat vaše očekávání.

Máme kamennou prodejnu na Praze 8. Na prodejně máme široký sortiment, zboží si zde můžete prohlédnout a zakoupit. Naši vyškolení prodavači Vám rádi poradí.

Navíc se do naší prodejny snadno dostanete veřejnou dopravou.

Vámi oblíbené produkty pro vás necháváme otestovat foodblogery.

Garantujeme Vám, že budete na 100% spokojeni. Pokud nebudete, máte možnost vrátit zboží do 14 dnů.