Upozornění: Vzhledem k velkému počtu požadavků z Vaší IP adresy je odpověď serveru zpomalena. Adresa může být blokována, pokud se zatížení serveru nesníží.
Při tepelném zpracování masa je důležité dbát na správnou tepotu. Pokud bychom totiž maso pekli příliš dlouho, bylo by tvrdé jako podrážka. V opačném případě by se nám mohlo po jeho konzumaci udělat špatně nebo bychom mohli chytit nějakého cizopasníka. Proto je vhodné mít v kuchyni vždy po ruce funkční teploměr na maso.
Po teploměru není potřeba sahat pokaždé, když si chceme udělat k obědu maso. Například u kuřecího masa se dá poznat už na první pohled,že je hotové. Vpichový teploměr na maso se doporučuje používat zvláště u vepřového, telecího, skopového, případně divočiny. Nepoužívá se pouze při pečení, ale také při grilování, uzení i vaření. Teploměrů existuje celá řada. Pro běžné používání bohatě postačí i základní typy, které se dají koupit poměrně levně. Digitální teploměry, které jsou navíc obdařené několika speciálními nástavci, jsou samozřejmě cenově o něco náročnější. Ovšem ani tak se nejedná o žádné přemrštěné částky, ale pouze o sto koruny.
Top produkty jsou řazeny dle prodejnosti a skladové dostupnosti, dále jsou náhodně přidány produkty v akci a novinky.