Loading...

Nástroj na odřezávání a vyřezávání čokolády oválný - Cerart

Nástroj pro modelování a odřezávání čokolády vám umožní vytvořit dokonalé dekorace.

350 Kč
1
Skladem poslední 3 kusy
Potřebujete s něčím poradit?
Zeptat se
Chcete hlídat cenu a dostupnost?
Začít hlídat
Nástroje pro modelování čokolády jsou nepostradatelné pro všechny sady nástrojů pro dekorátory dortů, které baví práce s čokoládovým médiem. Tyto nástroje jsou vynikající kvality vyrobené z nerezové oceli. Vytvářejte profesionálně vypadající bonbony a čokoládové figurky.

Technické parametry

Kategorie: Pomůcky pro práci s čokoládou
Výrobce Cerart
EAN 8345109702007
Kód produktu 416.k702

Související produkty

Lžíce na dekorování 18cm - Cakesicq

Profesionální lžíce na dekorování pro vytváření nejrůznějších vzorů, plnění košíčků, apod. Délka 18 c

64 Kč

Skladem > 10 ks
1
Přehrát video
Acetátová fólie 10ks 40x30cm na semifredo a čokoládu - Decora

Acetátová fólie 10ks 40x30cm na semifredo a čokoládu - Decora

10 ks PVC potravinářské fólie pro přípravu a oddělování semifredo. Rozměry 30 x 40 cm.

126 Kč

Skladem > 10 ks
1
Testováno
Doprava zdarma
Temperovací přístroj na čokoládu - Stadter

Temperovací přístroj na čokoládu - Stadter

Temperovací přístroj na čokoládu, Stadter

2 508 Kč

Skladem > 10 ks
1
Přehrát video
Cukrářský teploměr +300°C až -50°C - Decora

Cukrářský teploměr +300°C až -50°C - Decora

Digitální teploměr vhodný pro cukráře i kuchaře. Jehla je dlouhá 7 cm.

300 Kč

Skladem > 10 ks
1