Loading...

Silikonová forma Shot na likérové špičky

Silikonová forma ve tvaru malých skleniček. 8 formiček.

229 Kč
1
Skladem 4 ks
Potřebujete s něčím poradit?
Zeptat se
Chcete hlídat cenu a dostupnost?
Začít hlídat

Silikonová forma, vhodná na výrobu ledových panáků, ale také skvělá na Likérové špiky. Ano, v této formě lze vyrobit Likérovou špičku, která Vám díky silikonové formě půjde lehce vyklopit a vy tak docílíte tolik oblíbeného mono dezertu v podobě Likérové špičky.


Forma na likérové špičky je vyrobena z měkkého silikonu a tak Vám led, ztuhlé těsto, Isomalt, čokoláda, želatina aj. , půjdou krásně vyndat. Forma je určena na nepečené zákusky i mrazení, bohužel výrobce neuvádí do jaké teploty lze formu použít a tak nemůžeme formu doporučit na pečení. Po každém použití je nutné formu důkladně omýt v saponátu a nechat osušit, popřípadě jí lze mýt v myčce nádobí.


Formu při práci, umisťujeme vždy na rovný podklad, to proto aby skleničky měli rovné dno po vyklopení. Silikonová forma má celkový rozměr i s rantlem 26x13,8cm. Jednotlivé panáky/skleničky mají vnitřní průměr 4,5cm – na formě jsou po 8 kusech. Hloubka jednotlivých skleniček je 5,7cm, dno skleničky je 1,2cm a vzniklá sklenička bude mít 2,6cm vnitřní průměr. To znamená, že při tvorbě likérové špičky vznikne dutý komínek, který lze naplnit likérovým krémem.

Nejdříve tedy naplníme skleničky směsí Bolero ( tmavá část, kterou necháme v lednici dostatečně ztuhnout. Následně vyloupneme z formy. Takto připravenou sklenku ponoříme do rozpuštěné čokolády, tak aby nám nezateklo velké množství do vnitřku, kam se bude následně po zaschnutí čokolády, plnit Topmix ( likérový krém ). 

Takto hotovou Likérovou špičku, můžeme položit na mono podložku a ozdobené trochou smetany, ihned podáváme.

Pro práci s čokoládou se vám bude hodit

Cukrářský teploměr +300°C až -50°C - Decora

Digitální teploměr vhodný pro cukráře i kuchaře. Jehla je dlouhá 7 cm.

300 Kč

Skladem > 10 ks
1
DOPRAVA ZDARMA
Temperovací přístorj na čokoládu 2 nádoby 1,5l - bez krabice- Martellato

Temperovací přístorj na čokoládu 2 nádoby 1,5l - bez krabice- Martellato

Profesionální dvojtý ohřívač na čokoládu s termostatem.

9 507 Kč

Skladem poslední 1 kus
1

Zchlazovací sprej na čokoládu, 400 ml - Monaco

Zchlazovací sprej na čokoládu. Balení 400 ml.

249 Kč
62.3 Kč / 100ml

Skladem > 5 ks
1

Temperovací přístroj na čokoládu růžový včetně forem a příslušenství - Cakesicq

Temperovací přístroj na čokoládu růžový včetně forem a příslušenství

972 Kč

Není skladem
-11 %
Stojan pro dávkovač - Martellato

Stojan pro dávkovač - Martellato

Profesionální stojan pro dávkovač Martellato.
1 335 Kč
1 195 Kč

Skladem poslední 1 kus
1

Dávkovač na čokoládu a těsto Candy Funnel - Wilton

Plastová nálevka na čokoládu či čokoládovou polevu.

142 Kč

Není skladem

Vytvořte originální čokoládu pomoci čokotransfetu

Bombasei transfer fólie Čtverce 36,5 x 25 cm

Rozměr: 36,5 x 25 cm (vzor cca 33,5 x 23 cm) Fólie na dekoraci čokolády k použití zejména na prali

61 Kč

Na objednávku 4-8 dní
1

Transfer fólie 40x25cm Vienne - PCB

Transfer folie na čokoládu. Rozměr 40 x 25 cm, vzor Vienne.

64 Kč

Skladem poslední 1 kus
1

Transfer fólie 40x25cm Klimt - PCB

Transfér folie Klimt. Rozměry 40 x 25 cm.

63 Kč

Skladem 4 ks
1

Bombasei transfer fólie Klíčky 36,5 x 25 cm

Rozměr: 36,5 x 25 cm (vzor cca 33,5 x 23 cm) Fólie na dekoraci čokolády k použití zejména na prali

61 Kč

Na objednávku 4-8 dní
1

Transfer fólie 40x25cm LIVRÉE - PCB

Transfer folie na čokoládu. Rozměr 40 x 25 cm, vzor Livreé

63 Kč

Skladem > 5 ks
1

Transfer fólie 40x25cm vánoční - PCB

Transfer folie na čokoládu. Rozměr 40 x 25 cm, vzor vánoční.

63 Kč

Skladem poslední 2 kusy
1

Recenze

zdá se prima