Loading...
Testováno
Přehrát video
Silikonová forma na čokoládu a led – srdce - Silikomart

Silikonová forma na čokoládu a led – srdce - Silikomart

Forma na 15 bonbonů či ledíků ve tvaru srdce. Objem 150ml.

200 Kč
1
Skladem poslední 2 ks
Potřebujete s něčím poradit?
Zeptat se
Chcete hlídat cenu a dostupnost?
Začít hlídat

Silikon je víceúčelový materiál. V této formě můžete vyrábět srdíčkový led (vydrží teploty do -60°C), který zpestří vaše nápoje. Nebo můžete do formy nalít čokoládu a vyrobit krásné bonbony.

Nechali jsme pro vás otestovat foodblogerem:

Velmi jsem si oblíbila silikonové formy na čokoládu Silikomart, jsem s výrobky této značky velmi spokojená. Jsou k dostání v různých provedeních a vybere si opravdu každý. Tato srdíčková forma se využije celoročně a to ke všem příležitostem. Domácí pralinky nebo čokoláda v tomto tvaru bude ale nejvíce žádaná na Valentýna. Pokud se forma použije pouze na čokoládu, tak jí bude potřeba 180 – 190 g. Můžou se použít všechny druhy, jak mléčná, hořká, tak bílá. Pokud si někdo bude chtít vyrobit pralinky, tak stačí 120 g čokolády a nějaká trvanlivější náplň. Např. velmi jednoduchá: 50 g kokosu se smíchá s 80 g slazeného kondenzovaného mléka. Možností je mnoho a kreativitě se meze nekladou. Při výrobě pralinek postupuji tak, že rozpustím čokoládu v hrnci – vodní lázeň, menším štětcem ve slabé vrstvě vymažu prohlubně ve formě a čokoládu nechám v chladu ztuhnout. Pak ještě jednou zopakuji a po opětovném ztuhnutí naplním nádivkou malý kousek pod okraj a dorovnám čokoládou. Povrch urovnám a případnou nadbytečnou čokoládu setřu mimo formu. Nechám několik hodin v chladu, nejlépe přes noc a pralinky z formy vyloupnu. Jde to perfektně. Pokud někdo bude chtít jen odlít čokoládu, tak po rozpuštění a naplnění formy doporučuji s formou několikrát bouchnout z výšky o desku stolu, aby tam nezůstaly vzduchové bublinky. Pokud do mírně ztuhlé čokolády ve formě zafixujeme dřevěné míchátko, tak pak se srdíčko použije na horkou čokoládu, kdy se čokoládka vloží do horkého mléka a mícháním se nechá rozpustit. Do čokolády se při výrobě může přidat malinko skořice. Všem doporučuji zhlédnout video s radami pana Radka Šubrta, mně osobně to hodně pomohlo.



Přeji všem hodně radosti a zdaru při výrobě čokoládek nebo pralinek a věřím, že s touto formou budete spokojeni tak, jako já. V letních měsících se dá samozřejmě využít na přípravu ledu k ochlazení nápojů. M.F.  

Další valentýsnké produkty

Nafukovací balónek zlaté srdce 91 cm - Grabo

Balónek nafukovací zlaté srdce. Balónek je vyrobený z pevné fólie. Po nafouknutí vzduchem vydrží napl

91 Kč

Skladem > 5 ks
1

Vykrajovátko srdíčko prohnuté 11x10 mm - Smolík

Hladké vykrajovátko ve tvaru prohnutého mini srdíčka z pocínovaného plechu.

19 Kč

Skladem > 10 ks
1

Nafukovací balónek černé srdce 46 cm - Grabo

Balónek nafukovací černé srdce 46cm. Balónek je vyrobený z pevné fólie. Po nafouknutí vzduchem vydrží

40 Kč

Skladem > 5 ks
1

Nylonová vykrajovátka srdce profesionální set – 7ks - Ibili

Moderní nylonová vykrajovátka, s jejichž pomocí se vám podaří vykouzlit pečivo a cukroví originálních

359 Kč

Skladem poslední 2 kusy
1

Vykrajovátko srdce 11cm - Smolík

Srdce, romantický a ušlechtilý tvar, v jednoduchosti je prostě opravdu skryta krása a elegance. Když

44 Kč

Není skladem

Dortová forma srdce bez dna 24cm - Jakub Felcman

Dortová forma bez dna ve tvaru srdce je praktická a upečete v ní vždy dokonale rovný korpus. Místo dn

112 Kč

Skladem > 5 ks
1

Pro práci s čokoládou se vám bude hodit

Zchlazovací sprej na čokoládu, 400 ml - Monaco

Zchlazovací sprej na čokoládu. Balení 400 ml.

249 Kč
62.3 Kč / 100ml

Skladem 4 ks
1
DOPRAVA ZDARMA
Mini temperovací přístoj na čokoládu 1,8l červený - Martellato

Mini temperovací přístoj na čokoládu 1,8l červený - Martellato

Velmi elegantní a zároveň profesionální ohřívač čokolád a polev.

4 411 Kč

Skladem poslední 2 kusy
1

Temperovací přístroj na čokoládu žlutý včetně forem a příslušenství - Cakesicq

Temperovací přístroj na čokoládu žlutý včetně forem a příslušenství

972 Kč

Skladem > 10 ks
1

Lžíce na dekorování 18cm - Cakesicq

Profesionální lžíce na dekorování pro vytváření nejrůznějších vzorů, plnění košíčků, apod. Délka 18 c

64 Kč

Skladem > 10 ks
1

Speciální digitální teploměr pro temperování - Silikomart

Speciální digitální teploměr k temperování čokolády.

349 Kč

Skladem > 10 ks
1
DOPRAVA ZDARMA
Mini temperovací přístoj na čokoládu 1,8l šedý - Martellato

Mini temperovací přístoj na čokoládu 1,8l šedý - Martellato

Kvalitní a profesionální výrobek značky Martellato.

4 195 Kč

Skladem poslední 1 kus
1

Vytvořte originální čokoládu pomoci čokotransfetu

Transfer fólie 40x25cm Plamen - PCB

Transfer folie na čokoládu. Rozměr 40 x 25 cm, vzor Plamen.

64 Kč

Skladem > 5 ks
1

Transfer fólie 40x25cm Horizon - PCB

Transfer folie na čokoládu. Rozměr 40 x 25 cm, vzor Horizon.

64 Kč

Skladem > 10 ks
1

Transfer fólie 40x25cm Paris ruby - PCB

Transfer folie na čokoládu. Rozměr 40 x 25 cm, vzor Paris Ruby.

64 Kč

Skladem > 5 ks
1

Transfer fólie 40x25cm LIVRÉE - PCB

Transfer folie na čokoládu. Rozměr 40 x 25 cm, vzor Livreé

63 Kč

Skladem > 5 ks
1

Transfer fólie 40x25cm Janis kytičky - PCB

Transfer folie na čokoládu. Rozměr 40 x 25 cm, vzor Janis kytičky.

95 Kč

Skladem 5 ks
1

Transfer fólie 40x25cm Tempete - PCB

Transfer folie na čokoládu. Rozměr 40 x 25 cm, vzor Tempete.

64 Kč

Skladem 4 ks
1

Recenze

Jsem spokojená, doporučuji.
Jsem spokojená . Josefa