Loading...

SweetArt červená poleva (250 g)

Polevu nahříváme buď nad parou, ale opatrně, voda nesmí vřít a maximální teplota polevy by neměla přesáhnout 45 stupňů .

67 Kč
26.8 Kč / 100g
1
Skladem > 10 ks
Potřebujete s něčím poradit?
Zeptat se
Chcete hlídat cenu a dostupnost?
Začít hlídat

Polevu nahříváme buď nad parou, ale opatrně, voda nesmí vřít a maximální teplota polevy by neměla přesáhnout 45 stupňů. Nejlépe se osvědčil způsob nahřívání polevy ve skleněné nebo keramické misce v mikrovlnné troubě. Polevu můžeme využít na různé účely a podle toho budeme pak postupovat i se zahříváním a rozpouštěním. 1. Pokud chceme polevu použít na polévání dortů tak, aby při krájení zůstala měkká, uděláme z ní takzvanou falešnou ganache. Zahřejeme šlehačku (minimálně 31% tuku) na plotně k bodu varu, odstavíme a vsypeme do ní polevu. Nejvíce se osvědčil u této polevy poměr 60 % polevy a 40 % šlehačky. (na jeden dort o průměru 20 cm stačí 40 ml šlehačky a 60 gramů polevy.) Polevu v horké šlehačce mícháme, dokud se nám pěkně nespojí do hladké tekuté konzistence a pomalu můžeme vychlazený dort polévat. Dáme potom ztuhnout do lednice. 2. Pokud chceme polevu použít na drobnější cukroví, aby byla pevná, lesklá a neodírala se, když bude cukroví ležet na sobě, přichází na řadu mikrovlnná trouba. Nahřejeme v misce na střední výkon polevu se stoprocentním tukem (například Omega). Nejprve na 20 - 30 vteřin, pak vyndáme, promícháme a znovu vrátíme a pak po deseti vteřinách ještě několikrát postup zopakujeme, dokud nebude poleva hladká. Tímto způsobem se vám poleva nepřepálí. Pak už používáme na polévání drobného cukroví běžným způsobem. (namáčení, malování štětcem a pod.) 3. Polevu můžeme využít i na takzvané filigrány. Tam se poleva ničím neředí, pecky polevy nahřejeme v mikrovlnce opět po deseti až dvaceti vteřinách a mezitím promícháme. Po rozpuštění naplníme polevou sáček s tenkou špičkou a stříkáme filigrány na pečicí papír nebo folii, po ztuhnutí sloupneme a použijeme k ozdobení různých zákusků a dortů. V krabičce vydrží takové ozdoby i několik měsíců.

Hmotnost

Balení obsahuje: 250 g

Složení produktu

cukr, hydrogenovaný palmojádrový tuk, sušená syrovátka, emulgátor (lecitin E322), emulgátor E476, barviva E120, E160c, potravinářské aroma, sůl.

Alergeny arašídy, skořápkové plody

Výživové hodnoty na 100g

Energetická hodnota kJ 2350 kJ
Energetická hodnota kcal 561,5 kcal
Tuky 34,26 g
    - z toho nasycené mastné kyseliny 31,65 g
Sacharidy 61,62 g
    - z toho cukry 61,62 g
Bílkoviny 1,2 g
Vláknina 0 g
Sůl 0,27 g

Země původu

Česká republika

Další informace

Barva červená

Technické parametry

Kategorie: Valentýn
Barevné, tukové a ochucené polevy
Valentýn
Výrobce dortis
EAN 2023000005613
Kód produktu DR-1120-250g

Další valentýsnké produkty

Nafukovací balónek zelené srdce 46 cm - Grabo

Balónek zelené srdce 46cmvhodný k nafouknutí héliem, nebo vzduchem.

40 Kč

Skladem poslední 2 kusy
1

Forma srdce 26cm, bez dna, (výška 8cm) - DR ranty

Nastavitelná forma na dort ve tvaru srdce. Forma je 8 cm vysoká.

435 Kč

Skladem poslední 2 kusy
1

Cukrářský košíčeksrdce 50x30mm 40ks - Wimex

Cukrářský košíček se srdíčky. Rozměry 50 x 30 mm. V balení 40 ks.

27 Kč

Skladem 4 ks
1

Vykrajovačka SRDCE dvojité

Vykrajovačka SRDCE .

28 Kč

Skladem 5 ks
1

Reliefní vytlačovač srdce a kosočtverce na potahovací hmotu - PME

Reliéfní vytlačovač na listy umožní snadné vytvoření pravidelných srdcí a kosočtverců. Vytlačovat sta

146 Kč

Skladem poslední 1 kus
1

Nafukovací balónek fialové srdce 91 cm - Grabo

Balónek fialové srdce vhodný k nafouknutí héliem, nebo vzduchem.

91 Kč

Skladem 5 ks
1

Recenze

Super