Kakao Master Martini Ariba 22/24 představuje profesionální volbu pro cukráře, pekaře i milovníky kvalitní čokoládové chuti. Díky vysokému obsahu kakaového másla (22–24 %) a alkalizaci má sytě tmavohnědou barvu, jemnou strukturu a výrazné aroma kakaa bez kyselosti. Skvěle se rozpouští a zaručuje rovnoměrné probarvení i lahodnou chuť všech čokoládových výrobků.
Toto kakao je ideální pro výrobu dortových korpusů, sušenek, brownies, polev, krémů i horké čokolády. Výborně se hodí také do profesionálních provozů, kde je důležitá konzistentní kvalita a intenzivní chuť. Kakao Master Martini Ariba je bez lepku a vyráběné v Itálii s důrazem na špičkovou kvalitu surovin.
Díky své univerzálnosti a vysoké koncentraci dodá vašim dezertům bohatou barvu, vůni i chuť, kterou zákazníci milují. Stačí malé množství, abyste dosáhli dokonalého výsledku – právě proto je oblíbené mezi cukrářskými profesionály po celé Evropě.
Balení obsahuje: 1 kg
Kakaový prášek (100 %), regulátory kyselosti: E525 (hydroxid draselný), E501i (hydrogenuhličitan draselný).
| Energetická hodnota kJ | 1611 kJ |
| Energetická hodnota kcal | 384,9 kcal |
| Tuky | 23 g |
| - z toho nasycené mastné kyseliny | 14 g |
| Sacharidy | 11 g |
| - z toho cukry | 0,7 g |
| Bílkoviny | 21 g |
| Sůl | 0,08 g |
Itálie
| Kategorie: | Kakao |
| Výrobce | Master Martini |
| EAN | 8003180041070 |
| Kód produktu | ar48wl |