Loading...
93.4 % ( 3 hodnocení )

Zchlazovací sprej na čokoládu, 400 ml - Monaco

Zchlazovací sprej na čokoládu. Balení 400 ml.

249 Kč
62.3 Kč / 100ml
Není skladem
Potřebujete s něčím poradit?
Zeptat se

Schlazovací sprej je skvělou pomůckou pro rychlé schlazení čokolády nebo také isomaltu, karamelu a dalších hmot určených k dalšímu tvarování, zpracování či barvení. Jednoduše jej nastříkáte na čokoládu či cukr, efekt je okamžitý. Je vhodný i pro domácí použití.

Objem

Balení obsahuje: 400 ml

Složení produktu

Propelent: E943a,E943b,E944

Alergeny mléko, oxid siřičitý a siřičitany, sója

Země původu

Itálie

Technické parametry

Kategorie: Pomůcky pro práci s čokoládou
Potravinářské laky
Potravinářské laky, lesky a zchlazovače
Výrobce Monaco
EAN 8595628830846
Kód produktu lesice

Související produkty

Lžíce na dekorování 18cm - Cakesicq

Profesionální lžíce na dekorování pro vytváření nejrůznějších vzorů, plnění košíčků, apod. Délka 18 c

64 Kč

Skladem > 10 ks
1
Přehrát video
Acetátová fólie 10ks 40x30cm na semifredo a čokoládu - Decora

Acetátová fólie 10ks 40x30cm na semifredo a čokoládu - Decora

10 ks PVC potravinářské fólie pro přípravu a oddělování semifredo. Rozměry 30 x 40 cm.

126 Kč

Skladem > 10 ks
1
Přehrát video
Cukrářský teploměr +300°C až -50°C - Decora

Cukrářský teploměr +300°C až -50°C - Decora

Digitální teploměr vhodný pro cukráře i kuchaře. Jehla je dlouhá 7 cm.

376 Kč

Skladem > 10 ks
1
Testováno
Doprava zdarma
Temperovací přístroj na čokoládu - Stadter

Temperovací přístroj na čokoládu - Stadter

Temperovací přístroj na čokoládu, Stadter

2 508 Kč

Skladem > 10 ks
1