Želírující přípravek pro cukrářskou výrobu – dorty, řezy, aspiky apod. Doporučené dávkování: 2g – 10g na 1 litr vody
Agar zamícháme do studené vody a přivedeme do varu na 3-5 minut, vznikne pěna. Po jejím částečném opadnutí odstavíme. Přidáme množství cukru - doporučené 200g - 250g na litr Při chladnutí (cca 50-60°C) přidáme přípravek k okyselení (doporučená kyselina citrónová 3g na kg gelu)
Balení obsahuje: 30 g
Hydrofilní koloidní polysacharid z červených řas ( E406 )
| Energetická hodnota kJ | 701,4 kJ |
| Energetická hodnota kcal | 167,6 kcal |
| Tuky | 83,9 g |
| - z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
| Sacharidy | 0 g |
| - z toho cukry | 0 g |
| Bílkoviny | 0 g |
| Vláknina | 0 g |
| Sůl | 0,25 g |
Česká republika
| Barva | červená |
| Kategorie: | Agar, želatina a pektin |
| Výrobce | Kovandovi |
| EAN | 8594037361217 |
| Kód produktu | 361217 |