Loading...
87.6 % ( 8 hodnocení )

Agar-agar 700 E406 (50 g) 653 dortis

Želírovací přípravek je vyroben z mořských řas .

61 Kč
122 Kč / 100g
1
Skladem > 10 ks
Potřebujete s něčím poradit?
Zeptat se
Chcete hlídat cenu a dostupnost?
Začít hlídat

Želírovací přípravek je vyroben z mořských řas. Použití na želírování ovocných šťáv, zeleninových vývarů, ochucených vod apod. Baleno á 50g. Charakteristika: bílý až šedobílý jemný prášek bez chuti a zápachu. Možnosti použití: cukrárenské želé, pudinky, marmelády, želatinové dorty bez krému. Použití v molekulární kuchyni: zahušťovadlo s opakovaným použitím, želírující činidlo, emulgátor, stabilizátor. Není vhodný do kyselého prostředí. Návod na přípravu: odměřené množství (například 5 g agaru na 1 litr vody) se nasype do studené vody a za stálého míchání se zahřeje na teplotu 75–80 °C, kdy se plně rozpustí. Na výrobek se musí nalévat horký, při nižších teplotách hrudkovatí. Po zchlazení na 50 °C vzniká jasné, pevné, elastické želé. Pokud není spotřebováno celé množství, lze uložit v chladničce a po zahřátí na 80 °C se získá opětovně tekutá konzistence. Co možná nevíte: Agar-agar obsahuje železo, vápník, jód a další stopové prvky. Velmi účinně snižuje cholesterol., je vhodný pro osoby s vysokým tlakem. Když prochází agar-agar zažívacím traktem, sbírá staré usazeniny a čistí vnitřnosti. Při vysoké konzumaci má mírně projímavé účinky a je velmi snadno stravitelný.

Charakteristika: bílý až šedobílý jemný prášek bez chuti a zápachu. Možnosti použití: cukrárenské želé, pudinky, marmelády, želatinové dorty bez krému. Použití v molekulární kuchyni: zahušťovadlo s opakovaným použitím, želírující činidlo, emulgátor, stabilizátor. Není vhodný do kyselého prostředí.Co možná nevíte: Agar-agar obsahuje železo, vápník, jód a další stopové prvky. Velmi účinně snižuje cholesterol., je vhodný pro osoby s vysokým tlakem. Když prochází agar-agar zažívacím traktem, sbírá staré usazeniny a čistí vnitřnosti. Při vysoké konzumaci má mírně projímavé účinky a je velmi snadno stravitelný.

Použití produktu

odměřené množství (například 5 g agaru na 1 litr vody) se nasype do studené vody a za stálého míchání se zahřeje na teplotu 75–80 °C, kdy se plně rozpustí. Na výrobek se musí nalévat horký, při nižších teplotách hrudkovatí. Po zchlazení na 50 °C vzniká jasné, pevné, elastické želé. Pokud není spotřebováno celé množství, lze uložit v chladničce a po zahřátí na 80 °C se získá opětovně tekutá konzistence

Hmotnost

Balení obsahuje: 50 g

Složení produktu

agar-agar

Země původu

Česká republika

Další informace

Barva bílá

Technické parametry

Kategorie: Agar, želatina a pektin
Výrobce dortis
EAN 8594217871185
Kód produktu DR-653

Recenze

Zatím jsem nevyzkoušela
20 %
jsou to vyhozené peníze, nevyšlo to, jsem zkušený cukrář a vím moc dobře, jak má agar fungovat! Za všechny výrobky jsem utratila čas a peníze.
Vse ok

Související produkty

Vyrobeno v Německu
Plátková želatina - čirá - RUF

Plátková želatina - čirá - RUF

Želatina je pomocníkem pro výrobu aspiků, ovocných řezů a dortů, ale i pro další oblíbené pokrmy. Obs

68 Kč

Skladem > 10 ks
1
Vyrobeno v Německu
Želatina v prášku - červená 3x12g - RUF

Želatina v prášku - červená 3x12g - RUF

Připravit polevu na glazované koláče je s tímto přípravkem velice jednoduché.

16 Kč
44.4 Kč / 100g

Skladem > 10 ks
1
Vyrobeno v Německu
Želatina v prášku - jahoda 3x12g - RUF

Želatina v prášku - jahoda 3x12g - RUF

Želatina v prášku s jahodovou příchutí. Balení 3 x 12 g.

15 Kč
125 Kč / 100g

Skladem > 10 ks
1
Vyrobeno v Německu
Želatina v prášku - čirá 3x12g - RUF

Želatina v prášku - čirá 3x12g - RUF

Připravit polevu na glazované koláče je s tímto přípravkem velice jednoduché.

18 Kč
50 Kč / 100g

Skladem > 10 ks
1