V knize jsou recepty tradiční i netradiční, klasické i současné. Je vhodná pro všechny, kdo milují čokoládu a především čokoládové dezerty. Autorka Kirsten Tibbals nashromáždila recepty, které vám v knize představuje. Najdete zde i řadu kvalitních fotografií, kde je příprava krok za krokem. Naučíte se dělat čokoládové brownies, koláče, créme bruleé, pralinky nebo čokoládovou pěnu.
Knihy | |
EAN | 9788073904982 |
Kód produktu | 0265028 |
Naše zboží si můžete vyzvednout na více jak 700 výdejních míst ZÁSILKOVNA. Tedy v každém větší sídle, například i v drogerii na rohu.
Na skladě máme více jak 10 000 položek. To znamená, že zboží označené skladem je opravdu skladem v našem skladě v Praze 8. Toto zboží expedujeme nejpozději druhý den.
Dopravu pro standartní zásilky máme zdarma od 2.000,- Kč. Navíc osobní odběr v kamenné prodejně je ZDARMA pro všechny objednávky.
Máme kamennou prodejnu na Praze 8. Na prodejně máme široký sortiment, zboží si zde můžete prohlédnout a zakoupit. Naši vyškolení prodavači Vám rádi poradí.
Navíc se do naší prodejny snadno dostanete veřejnou dopravou.
Vámi oblíbené produkty pro vás necháváme otestovat foodblogery.
Garantujeme Vám, že budete na 100% spokojeni. Pokud nebudete, máte možnost vrátit zboží do 14 dnů.