Loading...

Čokolády a kakao

Filtrovat

Kakao na pečení 150g - Kovandovi

Kakao na pečení. Hmotnost 150 g. Obsahuje 22% kakaového másla.
59 Kč
Není skladem

Čokoláda je jednoznačně nejznámější cukrářskou surovinou. Dá se jíst jen tak, můžete ji přidávat do těsta, rozpouštět na polevy, vyrábět z ní pralinky či čokoládové figurky... možností je spousta. V našem sortimentu najdete pouze tu nejkvalitnější čokoládu z pravého kakaa a kakaového másla. Vyberte si intenzivně hořkou čokoládu, lahodnou mléčnou nebo smetanově bílou, každá chutná výborně. Najdete tu jak klasickou čokoládu s cukrem, tak i čokoládu bez cukru, která je oslazená jinými sladidly. Čokoláda je ve formě pecek, které se velmi snadno dávkují. 

Na čokoládě si pochutnávali už staří Mayové před několika tisíci lety. Pravě z Mexika, oblasti, kde tento národ žil, pochází ty nejlepší a nejkvalitnější kakaové boby. Po dobytí Ameriky přivezli v 16. století čokoládu k nám do Evropy Španělé. Za ta staletí, kdy si lidé na této pochoutce pochutnávají, neztratila čokoláda nic ze své lahodnosti.

Pravá čokoláda se vyrábí smícháním rozemletých kakaových bobů a kakaového másla. Pro lepší chuť čokolády se do ní často přidává vanilkový extrat. K doslazení čokolády se nejčastěji používá cukr (tyto druhy čokolády najdete v kategorii čokoláda s cukrem) nebo jiná přírodní sladidla jako je stévie, případně sladidla umělá (tato čokoláda je vhodná pro diabetiky a najdete ji v kategorii čokoláda bez cukru).

Hořká čokoláda neobsahuje mléko, to v různých mírách naopak obsahuje mléčná čokoláda. Bílá čokoláda zase neobsahuje kakao, je složená z kakaového másla a mléka. Kvalitní čokoláda, kterou najdete v našem sortimentu, neobsahuje kromě kakaového másla, žádný další tuk. Čokoláda má díky tomu tradiční chuť. Čokolády z naší nabídky obsahují pouze přírodní suroviny a nenajdete v nich žádná éčka. 

Čokoláda se dá v cukrářství použít snad na všechno: od výroby čokoládových těst, krémů a náplní až po výrobu neodolatelných čokoládových dekorací a figurek. Druh čokolády je dobré volit podle toho, co s ní chcete dělat. Pokud plánujete čokoládu rozpustit, třeba na polevu, je vhodné zvolit tu s menším obsahem kakaa, která má zároveň nižší bod tání. Tato čokoláda se hodí také například na přípravu fondue nebo jako čokoláda do fontány.

 

Top produkty jsou řazeny dle prodejnosti a skladové dostupnosti, dále jsou náhodně přidány produkty v akci a novinky.

Těch 83 000+ spokojených zákazníků nás inspiruje k dalšímu zdokonalování našich služeb a rozšiřování naší nabídky. Děkujeme vám za důvěru, kterou jste nám vložili.

Na skladě máme více jak 10 000 položek. To znamená, že zboží označené skladem je opravdu skladem v našem skladě v Praze 8. Toto zboží expedujeme nejpozději druhý den.

Jsme hrdí na to, že jsme již zpracovali více než 340 000 objednávek. Tato impozantní číslo nám dodává důvěru a potvrzuje naši oddanost poskytovat vám nejlepší možný servis. Vaše důvěra je pro nás klíčová, a proto se neustále snažíme zdokonalovat naše služby a splňovat vaše očekávání.

Máme kamennou prodejnu na Praze 8. Na prodejně máme široký sortiment, zboží si zde můžete prohlédnout a zakoupit. Naši vyškolení prodavači Vám rádi poradí.

Navíc se do naší prodejny snadno dostanete veřejnou dopravou.

Vámi oblíbené produkty pro vás necháváme otestovat foodblogery.

Garantujeme Vám, že budete na 100% spokojeni. Pokud nebudete, máte možnost vrátit zboží do 14 dnů.