Jemný kukuřičný škrob bez lepku Gustin je tradičním výrobkem firmy Dr. Oetker a to již od roku 1898. Tento produkt je již přes sto let oblíbeným výrobkem hospodyněk pro své mnohostranné použití, např. ke zjemnění koláčů a dortů, k zahuštění polévek a omáček, k přípravě dortových náplní. Zjemnění těsta: Pro zjemnění piškotového těsta můžeme nahradit až 1/3 hmotnosti mouky škrobem Gustin. Zahuštění omáčky: Pro zahuštění omáčky přidáme na 700 ml tekutiny asi 50 g škrobu Gustin rozmíchaného v 50 ml vody a necháme asi 3 minuty povařit.
Balení obsahuje: 200 g
kukuřičný škrob
| Energetická hodnota kJ | 1513 kJ |
| Energetická hodnota kcal | 361,5 kcal |
| Tuky | 0,6 g |
| - z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
| Sacharidy | 88 g |
| - z toho cukry | 0 g |
| Bílkoviny | 0,5 g |
| Sůl | 0,18 g |
Německo
| Kategorie: | Příprava moučníků, dortů, dezertů |
| Výrobce | Dr. Oetker |
| EAN | 8584002007240 |
| Kód produktu | DR-DO0022 |