Upozornění: Vzhledem k velkému počtu požadavků z Vaší IP adresy je odpověď serveru zpomalena. Adresa může být blokována, pokud se zatížení serveru nesníží.
Dr. Oetker Red Velvet dort (385 g) - VseNaVareni.cz
Loading...

Dr. Oetker Red Velvet dort (385 g) DO0065 dortis

Světová specialita! Red Velvet dort, v překladu „Červený samet“ pochází údajně z New Yorku, z hotelu  Waldorf-Astoria .

112 Kč
29.1 Kč / 100g
1
Skladem 4 ks
Potřebujete s něčím poradit?
Zeptat se
Chcete hlídat cenu a dostupnost?
Začít hlídat

Světová specialita! Red Velvet dort, v překladu „Červený samet“ pochází údajně z New Yorku, z hotelu  Waldorf-Astoria. Nechte se i vy okouzlit jedinečnou červenohnědou barvou korpusu, která krásně kontrastuje s bílým krémem a vyzkoušejte další ze světových specialit. Balení obsahuje: 300 g směsi na korpus, 85 g směsi na krém K tomu přidáte: Na korpus - 3 vejce, 100-125 ml vychlazené smetany ke šlehání. Na krém - 100-125 ml vychlazené smetany ke šlehání, 180-200 g zakysané smetany (obsah tuku 15-18%). Příprava korpusu: Obsah sáčku se směsí na korpus vsypeme do mísy, přidáme vejce a odměřené množství smetany ke šlehání. Směs vyšleháme elektrickým ručním šlehačem na středním stupni dohladka (3 minuty). Těsto vlijeme do vymazané a moukou vysypané formy (doporučujeme 26 cm) a vložíme do předehřáté trouby. Pečeme 30-35 minut (elektrická trouba 160°C, horkovzdušná trouba 140°C, plynová trouba střední stupeň). Příprava krému: Obsah sáčku se směsí na krém vsypeme do mísy, přidáme odměřené množství smetany ke šlehání, zakysanou smetanu a elektrickým ručním šlehačem na nejvyšším stupni vyšleháme dohladka (3 minuty). Dokončení dortu: Upečený korpus uvolníme z formy a necháme vychladnout. Poté jej podélně jednou rozřízneme. Opatrně seřízneme vršek korpusu tak, abychom ho zarovnali. Odříznutý vršek korpusu vložíme do misky, rozdrobíme ho a odložíme ho na pozdější ozdobení dortu. Dort krémem naplníme a potřeme dle vlastní fantazie. Vršek dortu posypeme rozdrobeným korpusem a uložíme do chladničky.

Hmotnost

Balení obsahuje: 385 g

Složení produktu

cukr, pšeničná mouka, pšeničný škrob, zpěňovač (glukózový sirup, kokosový olej, emulgátor (estery mono- a diglyceridů mastných kyselin s kyselinou mléčnou), mléčná bílkovina), emulgující složka (emuglátor (estery mono- a diglyceridů mastných kyselin s kyselinou mléčnou, estery polyglycerolu s mastnými kyselinami), glukózový sirup, sušené odtučněné mléko), kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, modifikovaný kukuřičný škrob, kypřicí látky (hydrogenuhličitan sodný, dihydrogendifosforečnan sodný), sušený vaje

Alergeny lepek, mléko, skořápkové plody, vejce

Výživové hodnoty na 100g

Energetická hodnota kJ 1191 kJ
Energetická hodnota kcal 284,6 kcal
Tuky 14 g
    - z toho nasycené mastné kyseliny 9,1 g
Sacharidy 34 g
    - z toho cukry 23 g
Bílkoviny 4,6 g
Sůl 0,4 g

Země původu

Německo

Technické parametry

Kategorie: Příprava moučníků, dortů, dezertů
Výrobce Dr. Oetker
EAN 8595072624824
Kód produktu DR-DO0065

Vanilkové lusky vše krásně provoní, vyzkoušejte

Exkluzivní vanilkový lusk z Ugandy 2ks - Vanissa

Exkluzivní vanilkový lusk z Ugandy. V balení 2 ks.

196 Kč

Skladem > 10 ks
1

Exkluzivní vanilkový lusk Madagaskar 2ks 16-18cm - Vanissa

Exkluzivní vanilkový lusk Madagascar 15-18 cm. V balení 2 ks.

132 Kč

Skladem poslední 1 kus
1

Exkluzivní vanilkový lusk z Madagaskaru 10ks 16-18cm - Vanissa

Exkluzivní vanilkový lusk Madagascar 15-18 cm. V balení 10 ks.

724 Kč

Skladem poslední 3 kusy
1

Suchý vanilkový lusk na macerování Tahitian 7kusů + 2 zdarma - Vanilka

Suchý vanilkový lusk na macerování Tahitian 7kusů + 2 zdarma

318 Kč

Skladem > 10 ks
1

Gurmánská prvotřídní vanilka třídy A - vanilkový lusk 1kus

Prvotřdíní gurmánská vanilka 1kus

81 Kč

Skladem > 5 ks
1

Bio vanilkový lusk 1ks - RUF

Bio Bourbon vanilkový lusk. Balení 1 ks.

76 Kč
2533.3 Kč / 100g

Skladem > 10 ks
1

Recenze

kvalitní