Jemný bramborový škrob bezlepkový Solamyl Dr. Oetker je tradičním výrobkem a najde opravdu mnohostranné užití: můžete jej použít ke zjemnění koláčů a moučníků, k zahušťování ovocných šťáv i na přípravu asijské kuchyně. Zjemnění těsta: Pro zjemnění piškotového těsta můžeme nahradit až 1/3 hmotnosti mouky škrobem Solamyl. Zahuštění omáčky: Pro zahuštění omáčky přidáme na 700 ml tekutiny asi 50 g škrobu Solamyl rozmíchaného v 50 ml vody a necháme asi 3 minuty povařit.
Balení obsahuje: 200 g
bramborový škrob
| Energetická hodnota kJ | 1355 kJ |
| Energetická hodnota kcal | 323,8 kcal |
| Tuky | 0,2 g |
| - z toho nasycené mastné kyseliny | 0,1 g |
| Sacharidy | 79 g |
| - z toho cukry | 0,5 g |
| Bílkoviny | 0,1 g |
| Vláknina | 0 g |
| Sůl | 0 g |
Německo
| Kategorie: | Ostatní jedlý sortiment |
| Výrobce | Dr. Oetker |
| EAN | 8584002007257 |
| Kód produktu | DR-DO0021 |