Třísky z dřeva buku a olše jsou vynikající pro uzení i grilování hovězího, vepřového a skopového masa
Třísky neobsahují žádné impregnační ani konzervační látky, jedná se o zcela čisté dřevo s ideální vlhkostí vzhledem k obsahu vody nižšímu než 11 %. Jsou vhodné pro uzení i grilování hovězího, vepřového a skopového masa. Skladujeme je v suchém a chladném prostředí.
Použití při uzení: dřevo vložíme nad topeniště nebo ho rozložíme kolem rozžhavených uhlíků – záleží na typu udírny. Nepokládáme ho přímo na zdroj tepla, protože by začalo okamžitě hořet.
Použití při grilování: přibližně 2 centimetry silnou vrstvu třísek rozložíme kolem rozžhavených uhlíků, a pokud má gril víko, okamžitě ho uzavřeme. Dřevo nepokládáme přímo na uhlíky, začalo by okamžitě hořet.
Výrobce | BIOWIN |
Používám při grilování,spokojenost