Podávání pochutin může mít mnoho forem. Nejčastěji se k tomu používají velké talíře či rovnou tácy. Mnohem elegantnější a efektivnější však je sáhnout po etažéru.
Standardní etažér se skládá z tyče a tří táců, z nichž základnu tvoří ten největší dole a vrchol naopak ten s nejmenšími rozměry. Existují ale i modely, které mají pouze dva poschodí nebo naopak čtyři a více. Jedná se o praktický výrobek, který se používá hlavně na oslavách narozenin, svatbách nebo při oslavě jubilea. Zkrátka všude tam, kde sejde větší počet lidí, které je vhodné pohostit. Etažéry na rozdíl od táců a podnosů, se nepřenášejí z místa na místo, ale umisťují se nejčastěji na stůl. Nikdy tak nepotkáte číšníka nabízející vám jídlo z etažéru. Etažéry se vyrábí z různých druhů surovin. Spojovací tyč je obvykle z nerezu, ale tácky mohou být z křišťálu, porcelánu nebo kovu. Existují i etažéry z umělé hmoty, ty však nejsou příliš reprezentativní, za to jsou levné.
Top produkty jsou řazeny dle prodejnosti a skladové dostupnosti, dále jsou náhodně přidány produkty v akci a novinky.