Dezert může mít mnoho podob. Může se jednat o dort, kousek čokolády nebo o tradiční zákusek třeba v podobě laskonky. Laskonky jsou v našich zemích velice oblíbené a i když mnoho lidí dnes dává raději přednost podobně chutnajícím francouzským makronkám, stále si laskonky drží patřičný náskok. Jsou tedy velmi oblíbené.
Upéct laskonku ale nemusí být tak snadné, jak se může na první pohled zdát. Nejde ani tak o výrobu těsta, ale hlavně o udržení tvaru. Proto je lepší nedělat laskonky podle oka, ale pořídit si speciální formu na laskonky, ve které je lze udělat všechny stejně. Forma je vyrobena z plastu. Práce s ní je jednoduchá, ale chce to trochu trpělivosti. Formy na laskonky se pokládají na vymazaný pekáč nebo pečící papír. Do jednotlivých otvorů se pak nalévá těsto, které je nutné rozetřít nejlépe stěrkou. Jakmile je vše připraveno, forma se pouze opatrně odstraní a pekáč se dá do trouby.
Top produkty jsou řazeny dle prodejnosti a skladové dostupnosti, dále jsou náhodně přidány produkty v akci a novinky.