Jahodovu zrcadlovou glazuru je nejvhodnější nanášet na dezerty a dorty, které se mohou zamrazit. Podklad pod Zrcadlovou polevu, musí být nejlépe mražený. Poleva se na takovém podkladu nejlépe udrží a Váš dezert bude vypadat fantasticky. Tuto zrcadlovou polevu je důležité zahřát ( nejlépe ve vodní lázni ) na 35 – 40°C. Pokud je poleva příliš hustá, přidejte trochu vody. Připravenou polevu nalijte krouživými pohyby na chlazený dort, nebo zákusek. Přebytečná poleva steče mimo, proto by jste měli pracovat nad miskou, nebo plechem.
Balení obsahuje: 1 kg
glukózový sirup, sacharóza, voda, modifikovaný škrob, zahušťovadlo: agar agar (E406) & pektin (E440), regulátor kyselosti: kyselina citronová (E330) & citrát sodný (E331), aromata, konzervanty: sorban draselný (E202), světlicový extrakt , barva: košenila .
Alergeny | mléko, skořápkové plody, sója, vejce |
Energetická hodnota kJ | 1193 kJ |
Energetická hodnota kcal | 285,1 kcal |
Tuky | 0 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 70 g |
- z toho cukry | 55 g |
Bílkoviny | 0,1 g |
Vláknina | 0 g |
Sůl | 0 g |
Itálie
Kategorie: | Zrcadlové polevy – mirrorglass |
Výrobce | Saracino |
EAN | 8051277121754 |
Kód produktu | PAS018K1 |