Zrcadlovou glazuru je nejvhodnější nanášet na dezerty a dorty, které se mohou zamrazit. Podklad pod Zrcadlovou polevu, musí být nejlépe mražený. Poleva se na takovém podkladu nejlépe udrží a Váš dezert bude vypadat fantasticky. Tuto zrcadlovou polevu je důležité zahřát ( nejlépe ve vodní lázni ) na 35 – 40°C. Pokud je poleva příliš hustá, přidejte trochu vody. Připravenou polevu nalijte krouživými pohyby na chlazený dort, nebo zákusek. Přebytečná poleva steče mimo, proto by jste měli pracovat nad miskou, nebo plechem.
Balení obsahuje: 1 kg
Glukózový sirup, sacharóza, zahušťovadla: agar agar (E406), pektin (E440); modifikovaný škrob, regulátory kyselosti: kyselina citronová (E330), citrát sodný (E331); konzervační látka: sorban draselný (E202).
Alergeny | arašídy, skořápkové plody, sója, vejce |
Energetická hodnota kJ | 1193 kJ |
Energetická hodnota kcal | 285,1 kcal |
Tuky | 0 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 70 g |
- z toho cukry | 55 g |
Bílkoviny | 0,1 g |
Sůl | 0 g |
Itálie
Barva | zelená |
Kategorie: | Zrcadlové polevy – mirrorglass |
Výrobce | Saracino |
EAN | 8051277122423 |
Kód produktu | glasslime |