Likérová špička je nejoblíbenější zákusek Čechů. Pokud si chcete doma vytvořit svoje Likérové špičky, je nezbytně nutné mít speciální koncovku, se kterou bude výroba Likérových špiček naprosto jednoduchá. Koncovku stačí vložit do sáčku, ten by měl být pevnější, aby se při tlaku těsta neroztrhl – doporučujeme bavlněné/textilní sáčky s vyztuženou koncovkou. Na koncovce pro Likérové špičky je vždy dírka, ta musí být mimo sáček, popřípadě se musí sáček propíchnout v místě dírky. Nyní stačí připravit Buflery tj. Cukrářské piškoty, ty se volí dle rozteče velikosti koncovky na Likérové špičky. Buflery si můžeme vyrobit, popřípadě koupit hotové. Piškoty je také lepší pomazat čokoládou, aby se krém z likérové špičky nepromáčel do piškotu. Koncovka na likérové špičky je vyrobena ze dvou plechů, odděleným tak, aby se při tlaku na sáček a rovným tahem směrem vzhůru vytvořil dutý komínek. Ten se naplní krémem a ostře řezanou koncovkou komínek z vrchu dozdobíme, poté Likérové špičky namáčíme v čokoládě. A je hotovo. Při postupu je důležité nechat vždy duté i naplněné komínky dobře vychladit v lednici, pokud je teplo, dáváme Likérové špičky do lednice průběžně. Pokud chcete stejnou chuť Likérových špiček, jako v cukrárně doporučujeme použít směs Bolero a Topmix, které v mnoha cukrárnách používají. Pokud už likérové špičky vyrábíme, je dobré nešetřit na kvalitní čokoládě. Doporučujeme například 54% čokoládu od Master Martini.
Top produkty jsou řazeny dle prodejnosti a skladové dostupnosti, dále jsou náhodně přidány produkty v akci a novinky.