Prvotřídní barevné zpracování se váže s použitím velice přínosného materiálu, kterým je litina. Ta dokáže dlouhou dobu udržet nabytou teplotu a zároveň se stará o velice rovnoměrné roznášení tepla. Nepřilnavý povrch je navíc odolný proti poničení. Součástí litinové pánve je rukojeť opatřená otvorem pro zavěšení. Produkt lze využít na indukční desku. Omývání je vhodnější provádět pouze ve vodě s pomocí mycího přípravku.
Nechali jsme pro vás otestovat foodblogerem:
Už dlouho jsem neměla možnost pracovat s tak kvalitní grilovací pánví. Je naprosto luxusní pro své vlastnosti. Zaujme jak vzhledově, ale hlavním přínosem je silné dno a stěny. Je dost těžká, což je v tomto případě velkou výhodou. Pánev při zahřívání naakumuluje dostatek tepla. Vložené kousky masa pak pánev tak rychle nezchladí, maso se na této pánvi rychle zatáhne a proto zůstane následně šťavnaté. Tato pánev poslouží jak ke grilování různých druhů steaků a jinak kuchyňsky upraveného masa, ale taktéž se dá použít na grilování ovoce a zeleniny. S úspěchem se na ní taktéž rozpeče toustový chléb a jiné pečivo, tortily, taktéž třeba přílohové bramborové placky z vařených brambor. Kreativitě se meze nekladou, na této pánvi se tepelně upraví různé potraviny, které jsou k tomuto druhu přípravy vhodné. Rozpálenou pánev před vložením masa lehce přetřu olejem. Já můžu pánev jen doporučit a věřím, že potěší každého milovníka grilovaných pokrmů. V mé kuchyni ji používám docela často. M. F.