Upozornění: Vzhledem k velkému počtu požadavků z Vaší IP adresy je odpověď serveru zpomalena. Adresa může být blokována, pokud se zatížení serveru nesníží.
Kokosová, mandlová pistáciová, lískooříšková, arašídova mouka jsou zdravější alternativou klasické bílé mouky. Mandlová mouka se získává mletím zbledlých mandlí bez kůže a jejich průchodem přes jemné síto. Můžete se setkat s odstředěnou a hladkou moukou. Jeho energetická hodnota závisí na tom. K dispozici je také hrubá mouka, která se vyrábí z mletých mandlí, které nebyly blanšírovány. Zvláštní hodnotou mandlové mouky je její bohatost na vitamin E, přírodní antioxidant. Čím více jíte tento vitamin, tím nižší je riziko vzniku srdečních onemocnění a Alzheimerovy choroby. Tento druh mouky je také skutečnou pokladnicí hořčíku. Správná hladina hořčíku pomáhá kontrolovat hladinu cukru v krvi a snižovat krevní tlak. Lidé, kterým na lince záleží, jistě potěší, že mandlová mouka je také dobrým zdrojem vlákniny. Pojďme ji tedy zahrnout do vaší stravy, nejen do paleo. S moukou získanou z mletých kokosových vloček zachází mnoho lidí podobně jako s mandlovou moukou. Oba produkty se mírně liší. Především má kokosová mouka více sacharidů a méně tuku. Je tedy méně kalorická, ale také méně výživná. Obě však mají nedostatek lepku. Kokosová mouka obsahuje hodně vlákniny. Kokosová mouka je dobrým zdrojem železa, manganu, mědi a několika dalších minerálů.
Top produkty jsou řazeny dle prodejnosti a skladové dostupnosti, dále jsou náhodně přidány produkty v akci a novinky.