Mezi často používané pomůcky patří barové drtítko, tzv. Muddler. S ním snadno vymačkáte šťávu, rozdrtíte led.
Kromě běžného zpracování limet je perfektní také na maliny, borůvky, zázvor, jahody a mnoho dalších ingrediencí. S muddlerem lze madlovat jak ve sklenici, tak přímo v těle shakeru. Žádný správný barman se bez muddleru v dnešní době neobejde. V České republice se toto drtítko uchytilo jen velmi pozvolna. Při výběru muddleru je potřeba vzít v potaz velikost sklenice či nádoby, ve které budete drtit ovoce. Co se týče materiálů, nejčastěji můžete vidět muddlery ze dřeva či kvalitního plastu, některé modely mají také zabudovanou odměrku. U muddleru jsou důležité čtyři parametry: délka, průměr, design mačkací plochy a tvar horního konce.
Top produkty jsou řazeny dle prodejnosti a skladové dostupnosti, dále jsou náhodně přidány produkty v akci a novinky.