Loading...

Nástroj na odřezávání a vyřezávání čokolády oválný - Cerart

Nástroj pro modelování a odřezávání čokolády vám umožní vytvořit dokonalé dekorace.

350 Kč
1
Skladem poslední 3 kusy
Potřebujete s něčím poradit?
Zeptat se
Chcete hlídat cenu a dostupnost?
Začít hlídat
Nástroje pro modelování čokolády jsou nepostradatelné pro všechny sady nástrojů pro dekorátory dortů, které baví práce s čokoládovým médiem. Tyto nástroje jsou vynikající kvality vyrobené z nerezové oceli. Vytvářejte profesionálně vypadající bonbony a čokoládové figurky.

Technické parametry

Kategorie: Pomůcky pro práci s čokoládou
Výrobce Cerart
EAN 8345109702007
Kód produktu 416.k702

Související produkty

Lžíce na dekorování 18cm - Cakesicq

Profesionální lžíce na dekorování pro vytváření nejrůznějších vzorů, plnění košíčků, apod. Délka 18 c

64 Kč

Skladem > 10 ks
1
Testováno
Doprava zdarma
Temperovací přístroj na čokoládu - Stadter

Temperovací přístroj na čokoládu - Stadter

Temperovací přístroj na čokoládu, Stadter

2 508 Kč

Skladem > 10 ks
1
Testováno
Speciální digitální teploměr pro temperování - Silikomart

Speciální digitální teploměr pro temperování - Silikomart

Speciální digitální teploměr k temperování čokolády.

349 Kč

Skladem > 10 ks
1

Lopatka pro práci s čokoládou - Wilton

Drátěná lopatka s dlouhou rukojetí umožní namočit cokoliv v čokoládě, zároveň na ní můžete pokrm nech

149 Kč

Skladem > 10 ks
1