Upozornění: Vzhledem k velkému počtu požadavků z Vaší IP adresy je odpověď serveru zpomalena. Adresa může být blokována, pokud se zatížení serveru nesníží.
Oddělování vaječných žloutků od bílků už nemůže být nikdy jednodušší! Skořápku vajíčka lehce naklepnete tak, aby žloutek zůstal ve svém obalu a bílek i se žloutkem přelijete do oddělovače. Bílek vyteče do misky a žloutek zůstane celý. Oddělené žloutky můžete ještě nechat samostatně protéct čtyřmi otvory ve spodní části. Pokud to uděláte přímo při vaření - například polévky – můžete v ní mít tenké vaječné nudle.
Tato praktická pomůcka je vyrobená z kvalitní nerezové oceli, její rozměry jsou 10 x 4 centimetry. Může se mýt v myčce nádobí.
Výrobní společnost
Ibili Menaje SA
Barrio San Juan, S/N Bergara 20570
export@ibili.net
https://www.ibilimenaje.com/en