Zvolte si pro pasírování ten nejúčelnější nástroj, kterým je nerezové síto o průměru 20cm. Pasírovač je zhotovený ze zdravotně nezávadné a leštěné oceli. Součástí produktu je madlo a klička se silikonovou rukojetí pro snadné zacházení. Pasírování může být mnohem snazší, než kdy předtím.
Nechali jsme pro vás otestovat foodblogerem:
Pasírování je činnost, kdy se rozmělňují různé potraviny, povětšinou zelenina a ovoce a protlačují se přes síto. Tímto procesem se zbaví slupek, zrníček, pecek, vláken a hrubších částí. Pasírování bude potřebné při přípravě omáček, kdy propasírujeme měkkou dušenou zeleninu. Je možné propasírovat zeleninu do polévek, připravit pyré z různých druhů zeleniny nebo jejich směsí. Pasírovač využijeme i na pasírování ovoce na přípravu ovocných protlaků třeba z rybízu, ale i z jiných druhů ovoce. Využijeme ho i na pasírování podušeného ovoce, například jablek. Jde to velice dobře. Někdo bude pasírovat třeba i luštěniny, pokud bude potřebovat jemnější strukturu pokrmu. Pasírovací cedník je velice univerzální a věřím, že bude dobrým pomocníkem v každé kuchyni. Nejen že se dobře používá, ale i dobře udržuje, lze ho mýt v myčce nádobí. Já jsem s ním velmi spokojená, proto ho můžu doporučit. M.F.
Kategorie: | Zpracování ovoce a zeleniny |
Pasírovače | |
Zavařování | |
Kuchyňské potřeby | |
Otestované produkty foodblogerem | |
Výrobce | Ibili |
EAN | 8411922206395 |
Kód produktu | 765320 |
Materiál | nerez |
Rozměry | 20cm |
velmi dobry