Připravek na výrobu cukrářského krému za studena Perfecta je přípravek v prášku pro výrobu cukrářského krému za studena. Obsahuje vysoký podíl plnotučného a polotučného mléka, a tak umožňuje připravit cukrářský krém vytříbené chuti s hladkým a sametovým povrchem. Přípravek má univerzální použití, je odolný při pečení a mražení. Způsob použití Perfecta 400-450 g voda 1000 g Dávkování přípravku Perfecta může být sníženo až na 350 g za účelem přípravy jemnějšího krému. Pokud chceme připravit krém intenzivní mléčné chuti, nahradíme vodu mlékem, které zahřejeme na pokojovou teplotu (15-25 °C). Dávkování je následující: Perfecta 350-400 g mléko 1000 g Přípravek Perfecta rozmícháme ve vodě (nebo v mléce), intenzivně šleháme a ponecháme odpočinout po dobu 3 minut. Poté znovu mícháme, dokud nedosáhneme homogenní směsi krémovité konzistence. Perfecta obsahuje vysoký podíl mléka. Kuchyňské nádoby a náčiní používáme perfektně čisté, abychom se vyhnuli jakémukoli znečištění přípravku. Vždy připravujeme jen takové množství výrobku, které bezprostředně použijeme. Krém skladujeme v lednici.
Balení obsahuje: 500 g
cukr, modifikovaný skrob, sušené plnotučné mléko, sušená syrovátka, laktoźa, zahušťovadlo, alignát vápenatý, přip
Alergeny | mléko, skořápkové plody |
Energetická hodnota kJ | 1655 kJ |
Energetická hodnota kcal | 395,5 kcal |
Tuky | 1,8 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 1,1 g |
Sacharidy | 88,2 g |
- z toho cukry | 69,4 g |
Bílkoviny | 4,7 g |
Vláknina | 0,4 g |
Sůl | 0,63 g |
Česká republika
Kategorie: | Dortové a zákuskové náplně |
Výrobce | dortis |
EAN | 2017000001348 |
Kód produktu | DR-1983 |