Upéct bábovku nebo jednoduchý muffin dnes umí pomalu každý, ale vytvořit si doma v kuchyni svou vlastní bonboniéru ještě donedávna tak snadné nebylo. Dnes je již situace trochu odlišná, jelikož existují polykarbonátové formy na čokoládu profi..
Díky polykarbonátovým formám na čokoládu dnes může vytvářet své vlastní bonbóny asi opravdu každý zvláště, pokud vám nevadí jednoduché chutě. V takovém případě stačí pouze roztopit nad vodní lázní bílou nebo černou čokoládu a nalít ji do formy. Máte-li však mlsnější jazýček, budete muset trochu experimentovat a určitě se při přípravě směsi zapotíte trochu více. Polykarbonátová forma na čokoládu může mít mnoho forem a je vlastně jen na vás jak chcete, aby vaše bonbóny vypadaly. Mohou být kulaté, hranaté nebo mohou kopírovat tvar kávové lžičky. Výběr forem je skutečně široký.
Top produkty jsou řazeny dle prodejnosti a skladové dostupnosti, dále jsou náhodně přidány produkty v akci a novinky.