Loading...

Potahovací hmota 100 g - zelená - Kelmy

Malá cukrářská hmota zelené barvy na potahování dortů.
Dostupnost: Skladem
29,- Kč
vč. DPH
- +

Další varianty

Varianty produktu

Potahovací hmota 100 g - s barvou čokolády - Kelmy

Kvalitní cukrářská potahovací hmota s čokoládovou barvou. Má vynikající konzistenci, dobře se s ní pracuje, povrch dortů a moučníků, na které se použije, má jedinečný vzhled.
Před použitím je hmotu potřeba důkladně propracovat v pokojové teplotě přibližně 22° Celsia, aby byla správně vláčná a hladká. Nejlépe se rozvaluje mezi potravinářskými fóliemi, na podsypání je nejlepší speciální podsypový cukr, případně bramborový škrob. Nejedná se o čokoládovou hmotu, ale pouze o hmotu s čokoládovou barvou.



Níže uvádíme postup pro zpracování potahovací/modelovací hmoty:

1) Hmotu je potřeba vždy vyjmout z obalu. Zjištění tuhosti stiskem zabaleného sáčku s potahovací hmotou, bohužel není dostačující. Všechny hmoty v obalu působí "ztvrdle".

2) Samotnou hmotu je potřeba zpracovat v rukou hnětením. Podle značky/výrobce konkrétní hmoty se liší i doba hnětení potřebná pro změknutí hmoty. Uvedeme 2 příklady:

- Hmota značky Kelmy - je velmi poddajná hmota, postačí hnětení v řádu desítek vteřin (cca do 1 minuty).

- Hmota značky SmartFlex - je velmi tuhá hmota, je potřeba hníst cca 20 - 25 minut.

- Ostatní hmoty se obvykle pohybují mezi dvěma výše uvedenými

3) Důrazně upozorňujeme, že NENÍ MOŽNÉ pro změknutí hmoty použít vodu, rozehřát ve vodní lázni či v mikrovlnné troubě. Použitím jakéhokoliv z těchto uvedených prostředků dojde ke zničení hmoty!




Kód: 1800226
Číslo produktu: 8436040457115
Vynikající potahovací hmota čokoládové barvy
29,- Kč vč. DPH


není skladem

Potahovací hmota 100 g - citrónově žlutá - Kelmy

Cukrářská potahovací hmota citrónově žluté barvy. Má vynikající konzistenci, perfektně se s ní pracuje, dorty a jiné moučníky, na které se použije, mají dokonalý vzhled. Hmota je pružná, netrhá se a můžete ji vyválet na velmi tenký plát. Má jemnou vanilkovou chuť.
Potahovací hmoty Kelmy slouží primárně na potahování dortů, ale můžete s nimi i modelovat. Vymodelované ozdoby nechte delší dobu vyschnout.
Před použitím je hmotu nutné důkladně propracovat v pokojové teplotě přibližně 22° Celsia, pak je perfektně vláčná a hladká. Nejlépe se rozvaluje mezi potravinářskými fóliemi, na podsypání je vhodný speciální podsypový cukr, případně bramborový škrob. Ze 100g hmoty rozválíte plát velký cca 18 x 10 cm.


Níže uvádíme postup pro zpracování potahovací/modelovací hmoty:

1) Hmotu je potřeba vždy vyjmout z obalu. Zjištění tuhosti stiskem zabaleného sáčku s potahovací hmotou, bohužel není dostačující. Všechny hmoty v obalu působí "ztvrdle".

2) Samotnou hmotu je potřeba zpracovat v rukou hnětením. Podle značky/výrobce konkrétní hmoty se liší i doba hnětení potřebná pro změknutí hmoty. Uvedeme 2 příklady:

- Hmota značky Kelmy - je velmi poddajná hmota, postačí hnětení v řádu desítek vteřin (cca do 1 minuty).

- Hmota značky SmartFlex - je velmi tuhá hmota, je potřeba hníst cca 20 - 25 minut.

- Ostatní hmoty se obvykle pohybují mezi dvěma výše uvedenými

3) Důrazně upozorňujeme, že NENÍ MOŽNÉ pro změknutí hmoty použít vodu, rozehřát ve vodní lázni či v mikrovlnné troubě. Použitím jakéhokoliv z těchto uvedených prostředků dojde ke zničení hmoty!



Kód: 1810120
Číslo produktu: 8436040452394
Malá cukrářská hmota k potahování dortů. Barva: citrónově žlutá.
29,- Kč vč. DPH


není skladem

Potahovací hmota 100 g - žlutá - Kelmy

Kvalitní cukrářská potahovací hmota žluté barvy. Má vynikající konzistenci, dobře se s ní pracuje, povrch dortů a moučníků, na které se použije, má perfektní vzhled. Hmota je pružná, netrhá se a můžete ji vyválet na velmi tenký plát. Má jemnou vanilkovou chuť.
Potahovací hmoty Kelmy slouží primárně na potahování dortů, ale můžete s nimi i modelovat. Vymodelované ozdoby nechte delší dobu vyschnout. Ze 100g hmoty rozválíte plát velký cca 18 x 10 cm.
Před použitím je hmotu potřeba důkladně propracovat v pokojové teplotě přibližně 22° Celsia, aby byla správně vláčná a hladká. Nejlépe se rozvaluje mezi potravinářskými fóliemi, na podsypání je nejlepší speciální podsypový cukr, případně bramborový škrob. Hmota je bezlepková.


Níže uvádíme postup pro zpracování potahovací/modelovací hmoty:

1) Hmotu je potřeba vždy vyjmout z obalu. Zjištění tuhosti stiskem zabaleného sáčku s potahovací hmotou, bohužel není dostačující. Všechny hmoty v obalu působí "ztvrdle".

2) Samotnou hmotu je potřeba zpracovat v rukou hnětením. Podle značky/výrobce konkrétní hmoty se liší i doba hnětení potřebná pro změknutí hmoty. Uvedeme 2 příklady:

- Hmota značky Kelmy - je velmi poddajná hmota, postačí hnětení v řádu desítek vteřin (cca do 1 minuty).

- Hmota značky SmartFlex - je velmi tuhá hmota, je potřeba hníst cca 20 - 25 minut.

- Ostatní hmoty se obvykle pohybují mezi dvěma výše uvedenými

3) Důrazně upozorňujeme, že NENÍ MOŽNÉ pro změknutí hmoty použít vodu, rozehřát ve vodní lázni či v mikrovlnné troubě. Použitím jakéhokoliv z těchto uvedených prostředků dojde ke zničení hmoty!



Kód: 1810200
Číslo produktu: 8436040452226
Málá žlutá cukrářská hmota k potahování dortů.
29,- Kč vč. DPH


není skladem

Potahovací hmota 100 g - světle modrá - Kelmy

Potahovací hmota světle modré barvy s vynikající konzistencí. Velmi dobře se s ní pracuje, povrch potažených dortů a jiných moučníků má dokonalý vzhled. Hmota je pružná, netrhá se a můžete ji vyválet na velmi tenký plát. Má jemnou vanilkovou chuť.
Potahovací hmoty Kelmy slouží primárně na potahování dortů, ale můžete s nimi i modelovat. Vymodelované ozdoby nechte delší dobu vyschnout. Ze 100g hmoty rozválíte plát velký cca 18 x 10 cm. Hmota je bezlepková.
Hmota bude správně vláčná a hladká, pokud se před použitím v pokojové teplotě přibližně 22° Celsia důkladně propracuje. Nejlépe se rozvaluje mezi potravinářskými fóliemi, na podsypání je ideální použít speciální podsypový cukr, případně bramborový škrob.



Níže uvádíme postup pro zpracování potahovací/modelovací hmoty:

1) Hmotu je potřeba vždy vyjmout z obalu. Zjištění tuhosti stiskem zabaleného sáčku s potahovací hmotou, bohužel není dostačující. Všechny hmoty v obalu působí "ztvrdle".

2) Samotnou hmotu je potřeba zpracovat v rukou hnětením. Podle značky/výrobce konkrétní hmoty se liší i doba hnětení potřebná pro změknutí hmoty. Uvedeme 2 příklady:

- Hmota značky Kelmy - je velmi poddajná hmota, postačí hnětení v řádu desítek vteřin (cca do 1 minuty).

- Hmota značky SmartFlex - je velmi tuhá hmota, je potřeba hníst cca 20 - 25 minut.

- Ostatní hmoty se obvykle pohybují mezi dvěma výše uvedenými

3) Důrazně upozorňujeme, že NENÍ MOŽNÉ pro změknutí hmoty použít vodu, rozehřát ve vodní lázni či v mikrovlnné troubě. Použitím jakéhokoliv z těchto uvedených prostředků dojde ke zničení hmoty!



Kód: 1810201
Číslo produktu: 8436040452233
Malá cukrářská hmota světle modré barvy k potahování dortíků.
29,- Kč vč. DPH


není skladem

Potahovací hmota 100 g - nebesky modrá - Kelmy

Velmi kvalitní cukrářská potahovací hmota barvy nebeská modř s perfektní konzistencí. Dobře se s ní pracuje, konečný vzhled potažených dortů je dokonalý. Hmota je pružná, netrhá se a můžete ji vyválet na velmi tenký plát. Má jemnou vanilkovou chuť.
Potahovací hmoty Kelmy slouží primárně na potahování dortů, ale můžete s nimi i modelovat. Vymodelované ozdoby nechte delší dobu vyschnout. Ze 100g hmoty rozválíte plát velký cca 18 x 10 cm. Hmota je bezlepková.
Hmotu je potřeba před použitím důkladně propracovat v pokojové teplotě přibližně 22° Celsia, aby byla správně vláčná a hladká. Nejlépe se rozvaluje mezi potravinářskými fóliemi, na podsypání je nejlepší použít speciální podsypový cukr, případně bramborový škrob.



Níže uvádíme postup pro zpracování potahovací/modelovací hmoty:

1) Hmotu je potřeba vždy vyjmout z obalu. Zjištění tuhosti stiskem zabaleného sáčku s potahovací hmotou, bohužel není dostačující. Všechny hmoty v obalu působí "ztvrdle".

2) Samotnou hmotu je potřeba zpracovat v rukou hnětením. Podle značky/výrobce konkrétní hmoty se liší i doba hnětení potřebná pro změknutí hmoty. Uvedeme 2 příklady:

- Hmota značky Kelmy - je velmi poddajná hmota, postačí hnětení v řádu desítek vteřin (cca do 1 minuty).

- Hmota značky SmartFlex - je velmi tuhá hmota, je potřeba hníst cca 20 - 25 minut.

- Ostatní hmoty se obvykle pohybují mezi dvěma výše uvedenými

3) Důrazně upozorňujeme, že NENÍ MOŽNÉ pro změknutí hmoty použít vodu, rozehřát ve vodní lázni či v mikrovlnné troubě. Použitím jakéhokoliv z těchto uvedených prostředků dojde ke zničení hmoty!



Kód: 1810202
Číslo produktu: 8436040452240
Malá cukrářská hmota barvy nebeská modř na potahování dortíků.
29,- Kč vč. DPH


není skladem

Potahovací hmota 100 g - námořnická modř - Kelmy

Kvalitní cukrářská potahovací hmota v barvě námořnické modři. Má vynikající konzistenci, dobře se s ní pracuje, povrch dortů a moučníků, na které se použije, má perfektní vzhled. Hmota je pružná, netrhá se a můžete ji vyválet na velmi tenký plát. Má jemnou vanilkovou chuť.
Potahovací hmoty Kelmy slouží primárně na potahování dortů, ale můžete s nimi i modelovat. Vymodelované ozdoby nechte delší dobu vyschnout. Ze 100g hmoty rozválíte plát velký cca 18 x 10 cm. Hmota je bezlepková.
Před použitím je hmotu potřeba důkladně propracovat v pokojové teplotě přibližně 22° Celsia, aby byla správně vláčná a hladká. Nejlépe se rozvaluje mezi potravinářskými fóliemi, na podsypání je nejlepší speciální podsypový cukr, případně bramborový škrob.


Níže uvádíme postup pro zpracování potahovací/modelovací hmoty:

1) Hmotu je potřeba vždy vyjmout z obalu. Zjištění tuhosti stiskem zabaleného sáčku s potahovací hmotou, bohužel není dostačující. Všechny hmoty v obalu působí "ztvrdle".

2) Samotnou hmotu je potřeba zpracovat v rukou hnětením. Podle značky/výrobce konkrétní hmoty se liší i doba hnětení potřebná pro změknutí hmoty. Uvedeme 2 příklady:

- Hmota značky Kelmy - je velmi poddajná hmota, postačí hnětení v řádu desítek vteřin (cca do 1 minuty).

- Hmota značky SmartFlex - je velmi tuhá hmota, je potřeba hníst cca 20 - 25 minut.

- Ostatní hmoty se obvykle pohybují mezi dvěma výše uvedenými

3) Důrazně upozorňujeme, že NENÍ MOŽNÉ pro změknutí hmoty použít vodu, rozehřát ve vodní lázni či v mikrovlnné troubě. Použitím jakéhokoliv z těchto uvedených prostředků dojde ke zničení hmoty!





Kód: 1810203
Číslo produktu: 8436040452264
Malá potahovací hmota v barvě námořnická modř.
29,- Kč vč. DPH


není skladem

Potahovací hmota 100 g - tyrkysová - Kelmy

Cukrářská potahovací hmota tyrkysové barvy. Má vynikající konzistenci, perfektně se s ní pracuje, dorty a jiné moučníky, na které se použije, mají dokonalý vzhled. Hmota je pružná, netrhá se a můžete ji vyválet na velmi tenký plát. Má jemnou vanilkovou chuť.
Potahovací hmoty Kelmy slouží primárně na potahování dortů, ale můžete s nimi i modelovat. Vymodelované ozdoby nechte delší dobu vyschnout. Ze 100g hmoty rozválíte plát velký cca 18 x 10 cm. Hmota je bezlepková.
Před použitím je hmotu nutné důkladně propracovat v pokojové teplotě přibližně 22° Celsia, pak je perfektně vláčná a hladká. Nejlépe se rozvaluje mezi potravinářskými fóliemi, na podsypání je vhodný speciální podsypový cukr, případně bramborový škrob



Níže uvádíme postup pro zpracování potahovací/modelovací hmoty:

1) Hmotu je potřeba vždy vyjmout z obalu. Zjištění tuhosti stiskem zabaleného sáčku s potahovací hmotou, bohužel není dostačující. Všechny hmoty v obalu působí "ztvrdle".

2) Samotnou hmotu je potřeba zpracovat v rukou hnětením. Podle značky/výrobce konkrétní hmoty se liší i doba hnětení potřebná pro změknutí hmoty. Uvedeme 2 příklady:

- Hmota značky Kelmy - je velmi poddajná hmota, postačí hnětení v řádu desítek vteřin (cca do 1 minuty).

- Hmota značky SmartFlex - je velmi tuhá hmota, je potřeba hníst cca 20 - 25 minut.

- Ostatní hmoty se obvykle pohybují mezi dvěma výše uvedenými

3) Důrazně upozorňujeme, že NENÍ MOŽNÉ pro změknutí hmoty použít vodu, rozehřát ve vodní lázni či v mikrovlnné troubě. Použitím jakéhokoliv z těchto uvedených prostředků dojde ke zničení hmoty!



Kód: 1810204
Číslo produktu: 8436040452257
Malá cukrářská hmota tyrkysové barvy na potahování dortů.
29,- Kč vč. DPH

+
-




Skladem

Potahovací hmota 100 g - bílá - Kelmy

Potahovací hmota bílé barvy s vynikající konzistencí. Velmi dobře se s ní pracuje, povrch potažených dortů a jiných moučníků má dokonalý vzhled. Hmota je pružná, netrhá se a můžete ji vyválet na velmi tenký plát. Má jemnou vanilkovou chuť.
Potahovací hmoty Kelmy slouží primárně na potahování dortů, ale můžete s nimi i modelovat. Vymodelované ozdoby nechte delší dobu vyschnout. Ze 100g hmoty rozválíte plát velký cca 18 x 10 cm. Hmota je bezlepková.
Hmota bude správně vláčná a hladká, pokud se před použitím v pokojové teplotě přibližně 22° Celsia důkladně propracuje. Nejlépe se rozvaluje mezi potravinářskými fóliemi, na podsypání je ideální použít speciální podsypový cukr, případně bramborový škrob.



Níže uvádíme postup pro zpracování potahovací/modelovací hmoty:

1) Hmotu je potřeba vždy vyjmout z obalu. Zjištění tuhosti stiskem zabaleného sáčku s potahovací hmotou, bohužel není dostačující. Všechny hmoty v obalu působí "ztvrdle".

2) Samotnou hmotu je potřeba zpracovat v rukou hnětením. Podle značky/výrobce konkrétní hmoty se liší i doba hnětení potřebná pro změknutí hmoty. Uvedeme 2 příklady:

- Hmota značky Kelmy - je velmi poddajná hmota, postačí hnětení v řádu desítek vteřin (cca do 1 minuty).

- Hmota značky SmartFlex - je velmi tuhá hmota, je potřeba hníst cca 20 - 25 minut.

- Ostatní hmoty se obvykle pohybují mezi dvěma výše uvedenými

3) Důrazně upozorňujeme, že NENÍ MOŽNÉ pro změknutí hmoty použít vodu, rozehřát ve vodní lázni či v mikrovlnné troubě. Použitím jakéhokoliv z těchto uvedených prostředků dojde ke zničení hmoty!



Kód: 1810205
Číslo produktu: 8436040452189
Sněhově bílá malá cukrářská hmota na potahování dortů.
29,- Kč vč. DPH

+
-




Skladem

Potahovací hmota 100 g - fuchsiová - Kelmy

Velmi kvalitní cukrářská potahovací hmota fuchsiové barvy s perfektní konzistencí. Dobře se s ní pracuje, konečný vzhled potažených dortů je dokonalý.
Hmotu je potřeba před použitím důkladně propracovat v pokojové teplotě přibližně 22° Celsia, aby byla správně vláčná a hladká. Nejlépe se rozvaluje mezi potravinářskými fóliemi, na podsypání je nejlepší použít speciální podsypový cukr, případně bramborový škrob.



Níže uvádíme postup pro zpracování potahovací/modelovací hmoty:

1) Hmotu je potřeba vždy vyjmout z obalu. Zjištění tuhosti stiskem zabaleného sáčku s potahovací hmotou, bohužel není dostačující. Všechny hmoty v obalu působí "ztvrdle".

2) Samotnou hmotu je potřeba zpracovat v rukou hnětením. Podle značky/výrobce konkrétní hmoty se liší i doba hnětení potřebná pro změknutí hmoty. Uvedeme 2 příklady:

- Hmota značky Kelmy - je velmi poddajná hmota, postačí hnětení v řádu desítek vteřin (cca do 1 minuty).

- Hmota značky SmartFlex - je velmi tuhá hmota, je potřeba hníst cca 20 - 25 minut.

- Ostatní hmoty se obvykle pohybují mezi dvěma výše uvedenými

3) Důrazně upozorňujeme, že NENÍ MOŽNÉ pro změknutí hmoty použít vodu, rozehřát ve vodní lázni či v mikrovlnné troubě. Použitím jakéhokoliv z těchto uvedených prostředků dojde ke zničení hmoty!



Kód: 1810207
Číslo produktu: 8436040452295
Malá cukrářská hmota fuchsiové barvy na potahování dortů.
29,- Kč vč. DPH


není skladem

Potahovací hmota 100 g - lila - Kelmy

Kvalitní cukrářská potahovací hmota v barvě lila. Má vynikající konzistenci, dobře se s ní pracuje, povrch dortů a moučníků, na které se použije, má jedinečný vzhled. Hmota je pružná, netrhá se a můžete ji vyválet na velmi tenký plát. Má jemnou vanilkovou chuť.
Potahovací hmoty Kelmy slouží primárně na potahování dortů, ale můžete s nimi i modelovat. Vymodelované ozdoby nechte delší dobu vyschnout. Ze 100g hmoty rozválíte plát velký cca 18 x 10 cm. Hmota je bezlepková.
Před použitím je hmotu potřeba důkladně propracovat v pokojové teplotě přibližně 22° Celsia, aby byla správně vláčná a hladká. Nejlépe se rozvaluje mezi potravinářskými fóliemi, na podsypání je nejlepší speciální podsypový cukr, případně bramborový škrob.


Níže uvádíme postup pro zpracování potahovací/modelovací hmoty:

1) Hmotu je potřeba vždy vyjmout z obalu. Zjištění tuhosti stiskem zabaleného sáčku s potahovací hmotou, bohužel není dostačující. Všechny hmoty v obalu působí "ztvrdle".

2) Samotnou hmotu je potřeba zpracovat v rukou hnětením. Podle značky/výrobce konkrétní hmoty se liší i doba hnětení potřebná pro změknutí hmoty. Uvedeme 2 příklady:

- Hmota značky Kelmy - je velmi poddajná hmota, postačí hnětení v řádu desítek vteřin (cca do 1 minuty).

- Hmota značky SmartFlex - je velmi tuhá hmota, je potřeba hníst cca 20 - 25 minut.

- Ostatní hmoty se obvykle pohybují mezi dvěma výše uvedenými

3) Důrazně upozorňujeme, že NENÍ MOŽNÉ pro změknutí hmoty použít vodu, rozehřát ve vodní lázni či v mikrovlnné troubě. Použitím jakéhokoliv z těchto uvedených prostředků dojde ke zničení hmoty!




Kód: 1810209
Číslo produktu: 8436040452325
Malá cukrářská hmota v barvě lila na potahování dortů.
29,- Kč vč. DPH

+
-




Skladem

Potahovací hmota 100 g - hnědá - Kelmy

Cukrářská potahovací hmota hnědé barvy. Má vynikající konzistenci, perfektně se s ní pracuje, dorty a jiné moučníky, na které se použije, mají dokonalý vzhled. Hmota je pružná, netrhá se a můžete ji vyválet na velmi tenký plát. Má jemnou vanilkovou chuť.
Potahovací hmoty Kelmy slouží primárně na potahování dortů, ale můžete s nimi i modelovat. Vymodelované ozdoby nechte delší dobu vyschnout. Ze 100g hmoty rozválíte plát velký cca 18 x 10 cm. Hmota je bezlepková.
Před použitím je hmotu nutné důkladně propracovat v pokojové teplotě přibližně 22° Celsia, pak je perfektně vláčná a hladká. Nejlépe se rozvaluje mezi potravinářskými fóliemi, na podsypání je vhodný speciální podsypový cukr, případně bramborový škrob.



Níže uvádíme postup pro zpracování potahovací/modelovací hmoty:

1) Hmotu je potřeba vždy vyjmout z obalu. Zjištění tuhosti stiskem zabaleného sáčku s potahovací hmotou, bohužel není dostačující. Všechny hmoty v obalu působí "ztvrdle".

2) Samotnou hmotu je potřeba zpracovat v rukou hnětením. Podle značky/výrobce konkrétní hmoty se liší i doba hnětení potřebná pro změknutí hmoty. Uvedeme 2 příklady:

- Hmota značky Kelmy - je velmi poddajná hmota, postačí hnětení v řádu desítek vteřin (cca do 1 minuty).

- Hmota značky SmartFlex - je velmi tuhá hmota, je potřeba hníst cca 20 - 25 minut.

- Ostatní hmoty se obvykle pohybují mezi dvěma výše uvedenými

3) Důrazně upozorňujeme, že NENÍ MOŽNÉ pro změknutí hmoty použít vodu, rozehřát ve vodní lázni či v mikrovlnné troubě. Použitím jakéhokoliv z těchto uvedených prostředků dojde ke zničení hmoty!



Kód: 1810210
Číslo produktu: 8436040452356
Malá cukrářská hmota hnědé barvy na potahování dortíků.
29,- Kč vč. DPH

+
-




Skladem

Potahovací hmota 100 g - černá - Kelmy

Potahovací hmota černé barvy s vynikající konzistencí. Velmi dobře se s ní pracuje, povrch potažených dortů a jiných moučníků má dokonalý vzhled. Hmota je pružná, netrhá se a můžete ji vyválet na velmi tenký plát. Má jemnou vanilkovou chuť.
Potahovací hmoty Kelmy slouží primárně na potahování dortů, ale můžete s nimi i modelovat. Vymodelované ozdoby nechte delší dobu vyschnout. Ze 100g hmoty rozválíte plát velký cca 18 x 10 cm. Hmota je bezlepková.
Hmota bude správně vláčná a hladká, pokud se před použitím v pokojové teplotě přibližně 22° Celsia důkladně propracuje. Nejlépe se rozvaluje mezi potravinářskými fóliemi, na podsypání je ideální použít speciální podsypový cukr, případně bramborový škrob.


Níže uvádíme postup pro zpracování potahovací/modelovací hmoty:

1) Hmotu je potřeba vždy vyjmout z obalu. Zjištění tuhosti stiskem zabaleného sáčku s potahovací hmotou, bohužel není dostačující. Všechny hmoty v obalu působí "ztvrdle".

2) Samotnou hmotu je potřeba zpracovat v rukou hnětením. Podle značky/výrobce konkrétní hmoty se liší i doba hnětení potřebná pro změknutí hmoty. Uvedeme 2 příklady:

- Hmota značky Kelmy - je velmi poddajná hmota, postačí hnětení v řádu desítek vteřin (cca do 1 minuty).

- Hmota značky SmartFlex - je velmi tuhá hmota, je potřeba hníst cca 20 - 25 minut.

- Ostatní hmoty se obvykle pohybují mezi dvěma výše uvedenými

3) Důrazně upozorňujeme, že NENÍ MOŽNÉ pro změknutí hmoty použít vodu, rozehřát ve vodní lázni či v mikrovlnné troubě. Použitím jakéhokoliv z těchto uvedených prostředků dojde ke zničení hmoty!




Kód: 1810213
Číslo produktu: 8436040452196
Malá cukrářská hmota černé barvy na potahování dortů.
29,- Kč vč. DPH


není skladem

Potahovací hmota 100 g - tělová - Kelmy

Kvalitní cukrářská potahovací hmota tělové barvy. Má vynikající konzistenci, dobře se s ní pracuje, povrch dortů a moučníků, na které se použije, má perfektní vzhled. Hmota je pružná, netrhá se a můžete ji vyválet na velmi tenký plát. Má jemnou vanilkovou chuť.
Potahovací hmoty Kelmy slouží primárně na potahování dortů, ale můžete s nimi i modelovat. Vymodelované ozdoby nechte delší dobu vyschnout. Ze 100g hmoty rozválíte plát velký cca 18 x 10 cm. Hmota je bezlepková. Před použitím je hmotu potřeba důkladně propracovat v pokojové teplotě přibližně 22° Celsia, aby byla správně vláčná a hladká. Nejlépe se rozvaluje mezi potravinářskými fóliemi, na podsypání je nejlepší speciální podsypový cukr, případně bramborový škrob.


Níže uvádíme postup pro zpracování potahovací/modelovací hmoty:

1) Hmotu je potřeba vždy vyjmout z obalu. Zjištění tuhosti stiskem zabaleného sáčku s potahovací hmotou, bohužel není dostačující. Všechny hmoty v obalu působí "ztvrdle".

2) Samotnou hmotu je potřeba zpracovat v rukou hnětením. Podle značky/výrobce konkrétní hmoty se liší i doba hnětení potřebná pro změknutí hmoty. Uvedeme 2 příklady:

- Hmota značky Kelmy - je velmi poddajná hmota, postačí hnětení v řádu desítek vteřin (cca do 1 minuty).

- Hmota značky SmartFlex - je velmi tuhá hmota, je potřeba hníst cca 20 - 25 minut.

- Ostatní hmoty se obvykle pohybují mezi dvěma výše uvedenými

3) Důrazně upozorňujeme, že NENÍ MOŽNÉ pro změknutí hmoty použít vodu, rozehřát ve vodní lázni či v mikrovlnné troubě. Použitím jakéhokoliv z těchto uvedených prostředků dojde ke zničení hmoty!



Kód: 1810214
Číslo produktu: 8436040452332
Cukrářská hmota tělové barvy na potahování dortíků.
29,- Kč vč. DPH

+
-




Skladem

Potahovací hmota 100 g - růžová - Kelmy

Potahovací hmota růžové barvy s vynikající konzistencí. Velmi dobře se s ní pracuje, povrch potažených dortů a jiných moučníků má dokonalý vzhled. Hmota je pružná, netrhá se a můžete ji vyválet na velmi tenký plát. Má jemnou vanilkovou chuť.
Potahovací hmoty Kelmy slouží primárně na potahování dortů, ale můžete s nimi i modelovat. Vymodelované ozdoby nechte delší dobu vyschnout. Ze 100g hmoty rozválíte plát velký cca 18 x 10 cm. Hmota je bezlepková.
Hmota bude správně vláčná a hladká, pokud se před použitím v pokojové teplotě přibližně 22° Celsia důkladně propracuje. Nejlépe se rozvaluje mezi potravinářskými fóliemi, na podsypání je ideální použít speciální podsypový cukr, případně bramborový škrob.SloženíCukr, glukózový sirup, voda, roztlinný tuk, bez vody, ( palmový, kokosový, bambucké máslo, emulgátor E-471, příchuť )stabilizátory( E-422 a E-415 ) sója lecitin, E-551 protispékavá látka, kyselina vinná E-334, konzervant E-202, příchuť a barvivo E-171, E-129, Může obsahovat stopy mléka.
*E-129 může mít negativní dopad na činnost a pozornost dětí.


Níže uvádíme postup pro zpracování potahovací/modelovací hmoty:

1) Hmotu je potřeba vždy vyjmout z obalu. Zjištění tuhosti stiskem zabaleného sáčku s potahovací hmotou, bohužel není dostačující. Všechny hmoty v obalu působí "ztvrdle".

2) Samotnou hmotu je potřeba zpracovat v rukou hnětením. Podle značky/výrobce konkrétní hmoty se liší i doba hnětení potřebná pro změknutí hmoty. Uvedeme 2 příklady:

- Hmota značky Kelmy - je velmi poddajná hmota, postačí hnětení v řádu desítek vteřin (cca do 1 minuty).

- Hmota značky SmartFlex - je velmi tuhá hmota, je potřeba hníst cca 20 - 25 minut.

- Ostatní hmoty se obvykle pohybují mezi dvěma výše uvedenými

3) Důrazně upozorňujeme, že NENÍ MOŽNÉ pro změknutí hmoty použít vodu, rozehřát ve vodní lázni či v mikrovlnné troubě. Použitím jakéhokoliv z těchto uvedených prostředků dojde ke zničení hmoty!




Kód: 1810216
Číslo produktu: 8436040452288
Malá růžová cukrářská hmota na potahování dortů.
29,- Kč vč. DPH


není skladem

Potahovací hmota 100 g - světle růžová - Kelmy

Velmi kvalitní cukrářská potahovací hmota světle růžové barvy s perfektní konzistencí. Dobře se s ní pracuje, konečný vzhled potažených dortů je dokonalý. Hmota je pružná, netrhá se a můžete ji vyválet na velmi tenký plát. Má jemnou vanilkovou chuť.
Potahovací hmoty Kelmy slouží primárně na potahování dortů, ale můžete s nimi i modelovat. Vymodelované ozdoby nechte delší dobu vyschnout. Ze 100g hmoty rozválíte plát velký cca 18 x 10 cm. Hmota je bezlepková.
Hmotu je potřeba před použitím důkladně propracovat v pokojové teplotě přibližně 22° Celsia, aby byla správně vláčná a hladká. Nejlépe se rozvaluje mezi potravinářskými fóliemi, na podsypání je nejlepší použít speciální podsypový cukr, případně bramborový škrob.



Níže uvádíme postup pro zpracování potahovací/modelovací hmoty:

1) Hmotu je potřeba vždy vyjmout z obalu. Zjištění tuhosti stiskem zabaleného sáčku s potahovací hmotou, bohužel není dostačující. Všechny hmoty v obalu působí "ztvrdle".

2) Samotnou hmotu je potřeba zpracovat v rukou hnětením. Podle značky/výrobce konkrétní hmoty se liší i doba hnětení potřebná pro změknutí hmoty. Uvedeme 2 příklady:

- Hmota značky Kelmy - je velmi poddajná hmota, postačí hnětení v řádu desítek vteřin (cca do 1 minuty).

- Hmota značky SmartFlex - je velmi tuhá hmota, je potřeba hníst cca 20 - 25 minut.

- Ostatní hmoty se obvykle pohybují mezi dvěma výše uvedenými

3) Důrazně upozorňujeme, že NENÍ MOŽNÉ pro změknutí hmoty použít vodu, rozehřát ve vodní lázni či v mikrovlnné troubě. Použitím jakéhokoliv z těchto uvedených prostředků dojde ke zničení hmoty!



Kód: 1810217
Číslo produktu: 8436040452271
Malá cukrářská hmota světle růžové barvy na potahování dortů.
29,- Kč vč. DPH

+
-




Skladem

Potahovací hmota 100 g - pistáciová - Kelmy

Cukrářská potahovací hmota pistáciové barvy. Má vynikající konzistenci, perfektně se s ní pracuje, dorty a jiné moučníky, na které se použije, mají dokonalý vzhled. Hmota je pružná, netrhá se a můžete ji vyválet na velmi tenký plát. Má jemnou vanilkovou chuť.
Potahovací hmoty Kelmy slouží primárně na potahování dortů, ale můžete s nimi i modelovat. Vymodelované ozdoby nechte delší dobu vyschnout. Ze 100g hmoty rozválíte plát velký cca 18 x 10 cm. Hmota je bezlepková.
Před použitím je hmotu nutné důkladně propracovat v pokojové teplotě přibližně 22° Celsia, pak je perfektně vláčná a hladká. Nejlépe se rozvaluje mezi potravinářskými fóliemi, na podsypání je vhodný speciální podsypový cukr, případně bramborový škrob.



Níže uvádíme postup pro zpracování potahovací/modelovací hmoty:

1) Hmotu je potřeba vždy vyjmout z obalu. Zjištění tuhosti stiskem zabaleného sáčku s potahovací hmotou, bohužel není dostačující. Všechny hmoty v obalu působí "ztvrdle".

2) Samotnou hmotu je potřeba zpracovat v rukou hnětením. Podle značky/výrobce konkrétní hmoty se liší i doba hnětení potřebná pro změknutí hmoty. Uvedeme 2 příklady:

- Hmota značky Kelmy - je velmi poddajná hmota, postačí hnětení v řádu desítek vteřin (cca do 1 minuty).

- Hmota značky SmartFlex - je velmi tuhá hmota, je potřeba hníst cca 20 - 25 minut.

- Ostatní hmoty se obvykle pohybují mezi dvěma výše uvedenými

3) Důrazně upozorňujeme, že NENÍ MOŽNÉ pro změknutí hmoty použít vodu, rozehřát ve vodní lázni či v mikrovlnné troubě. Použitím jakéhokoliv z těchto uvedených prostředků dojde ke zničení hmoty!



Kód: 1810219
Číslo produktu: 8436040452363
Malá cukrářská hmota pistáciové barvy na potahování dortů.
29,- Kč vč. DPH


není skladem

Potahovací hmota 100 g - zlatá - Kelmy

Velmi kvalitní cukrářská potahovací hmota ve zlaté barvě s perfektní konzistencí. Dobře se s ní pracuje, konečný vzhled potažených dortů je dokonalý. Hmota je pružná, netrhá se a můžete ji vyválet na velmi tenký plát. Má jemnou vanilkovou chuť.
Potahovací hmoty Kelmy slouží primárně na potahování dortů, ale můžete s nimi i modelovat. Vymodelované ozdoby nechte delší dobu vyschnout. Ze 100g hmoty rozválíte plát velký cca 18 x 10 cm. Hmota je bezlepková.
Hmotu je potřeba před použitím důkladně propracovat v pokojové teplotě přibližně 22° Celsia, aby byla správně vláčná a hladká. Nejlépe se rozvaluje mezi potravinářskými fóliemi, na podsypání je nejlepší použít speciální podsypový cukr, případně bramborový škrob.



Níže uvádíme postup pro zpracování potahovací/modelovací hmoty:

1) Hmotu je potřeba vždy vyjmout z obalu. Zjištění tuhosti stiskem zabaleného sáčku s potahovací hmotou, bohužel není dostačující. Všechny hmoty v obalu působí "ztvrdle".

2) Samotnou hmotu je potřeba zpracovat v rukou hnětením. Podle značky/výrobce konkrétní hmoty se liší i doba hnětení potřebná pro změknutí hmoty. Uvedeme 2 příklady:

- Hmota značky Kelmy - je velmi poddajná hmota, postačí hnětení v řádu desítek vteřin (cca do 1 minuty).

- Hmota značky SmartFlex - je velmi tuhá hmota, je potřeba hníst cca 20 - 25 minut.

- Ostatní hmoty se obvykle pohybují mezi dvěma výše uvedenými

3) Důrazně upozorňujeme, že NENÍ MOŽNÉ pro změknutí hmoty použít vodu, rozehřát ve vodní lázni či v mikrovlnné troubě. Použitím jakéhokoliv z těchto uvedených prostředků dojde ke zničení hmoty!




Kód: 1810220
Číslo produktu: 8436040456828
Malá cukrářská hmota zlaté barvy na potahování dortů.
59,- Kč vč. DPH


není skladem

Potahovací hmota 100 g - stříbrná - Kelmy

Cukrářská potahovací hmota stříbrné barvy. Má vynikající konzistenci, perfektně se s ní pracuje, dorty a jiné moučníky, na které se použije, mají dokonalý vzhled. Hmota je pružná, netrhá se a můžete ji vyválet na velmi tenký plát. Má jemnou vanilkovou chuť.
Potahovací hmoty Kelmy slouží primárně na potahování dortů, ale můžete s nimi i modelovat. Vymodelované ozdoby nechte delší dobu vyschnout. Ze 100g hmoty rozválíte plát velký cca 18 x 10 cm. Hmota je bezlepková.
Před použitím je hmotu nutné důkladně propracovat v pokojové teplotě přibližně 22° Celsia, pak je perfektně vláčná a hladká. Nejlépe se rozvaluje mezi potravinářskými fóliemi, na podsypání je vhodný speciální podsypový cukr, případně bramborový škrob.



Níže uvádíme postup pro zpracování potahovací/modelovací hmoty:

1) Hmotu je potřeba vždy vyjmout z obalu. Zjištění tuhosti stiskem zabaleného sáčku s potahovací hmotou, bohužel není dostačující. Všechny hmoty v obalu působí "ztvrdle".

2) Samotnou hmotu je potřeba zpracovat v rukou hnětením. Podle značky/výrobce konkrétní hmoty se liší i doba hnětení potřebná pro změknutí hmoty. Uvedeme 2 příklady:

- Hmota značky Kelmy - je velmi poddajná hmota, postačí hnětení v řádu desítek vteřin (cca do 1 minuty).

- Hmota značky SmartFlex - je velmi tuhá hmota, je potřeba hníst cca 20 - 25 minut.

- Ostatní hmoty se obvykle pohybují mezi dvěma výše uvedenými

3) Důrazně upozorňujeme, že NENÍ MOŽNÉ pro změknutí hmoty použít vodu, rozehřát ve vodní lázni či v mikrovlnné troubě. Použitím jakéhokoliv z těchto uvedených prostředků dojde ke zničení hmoty!



Kód: 1810221
Číslo produktu: 8436040456835
Malá cukrářská hmota stříbrné barvy na potahování dortů.
59,- Kč vč. DPH


není skladem

Potahovací hmota 100 g - Acqua modrá - Kelmy

Velmi kvalitní potahovací hmota v modré barvě. Díky skvělé konzistenci se s ní dobře pracuje. Ozdobíte s ní povrch dortů i moučníků. Je potřeba ji propracovat při pokojové teplotě. Vhodná pro potahování velkých ploch dortů. Krásně přilne, netrhá se a nelepí. Lze ji použít také na mražené výrobky.


Níže uvádíme postup pro zpracování potahovací/modelovací hmoty:

1) Hmotu je potřeba vždy vyjmout z obalu. Zjištění tuhosti stiskem zabaleného sáčku s potahovací hmotou, bohužel není dostačující. Všechny hmoty v obalu působí "ztvrdle".

2) Samotnou hmotu je potřeba zpracovat v rukou hnětením. Podle značky/výrobce konkrétní hmoty se liší i doba hnětení potřebná pro změknutí hmoty. Uvedeme 2 příklady:

- Hmota značky Kelmy - je velmi poddajná hmota, postačí hnětení v řádu desítek vteřin (cca do 1 minuty).

- Hmota značky SmartFlex - je velmi tuhá hmota, je potřeba hníst cca 20 - 25 minut.

- Ostatní hmoty se obvykle pohybují mezi dvěma výše uvedenými

3) Důrazně upozorňujeme, že NENÍ MOŽNÉ pro změknutí hmoty použít vodu, rozehřát ve vodní lázni či v mikrovlnné troubě. Použitím jakéhokoliv z těchto uvedených prostředků dojde ke zničení hmoty!


Složení: cukr, glukózový sirup, rafinované a plně ztužené rostlinné tuky (palma, bavlna, kokos, světlice barvířská, slunečnice, babassu, bambucké máslo a máslo illipe, v různém poměru), stabilizátor E414, E466, moučka ze semen guar E412, emulgátor glycerol E422, regulátor kyselosti kyselina citronová E330, konzervant sorban draselný E 202, barvivo kurkuma E 100, E120, E133 briliantní modrá, aroma.

Kód: KEL19
Číslo produktu: 8436040454558
Potahovací hmota - modrá, 100g.
29,- Kč vč. DPH


není skladem

Potahovací hmota 100 g - cherry červená - Kelmy

Kvalitní cukrářská potahovací hmota s vynikající konzistencí. Velmi dobře se s ní pracuje, povrch upečených dortů, rolád a podobných moučníků má jedinečný dokonale hladký vzhled.
Před použitím je potahovací hmotu potřeba důkladně propracovat v pokojové teplotě přibližně 22° Celsia – potom je ideálně vláčná a hladká. Nejlépe se rozvaluje mezi potravinářskými fóliemi, na podsypání je vhodný speciální podsypový cukr, případně bramborový škrob.
Balení 100 gramů, barva červená cherry


Níže uvádíme postup pro zpracování potahovací/modelovací hmoty:

1) Hmotu je potřeba vždy vyjmout z obalu. Zjištění tuhosti stiskem zabaleného sáčku s potahovací hmotou, bohužel není dostačující. Všechny hmoty v obalu působí "ztvrdle".

2) Samotnou hmotu je potřeba zpracovat v rukou hnětením. Podle značky/výrobce konkrétní hmoty se liší i doba hnětení potřebná pro změknutí hmoty. Uvedeme 2 příklady:

- Hmota značky Kelmy - je velmi poddajná hmota, postačí hnětení v řádu desítek vteřin (cca do 1 minuty).

- Hmota značky SmartFlex - je velmi tuhá hmota, je potřeba hníst cca 20 - 25 minut.

- Ostatní hmoty se obvykle pohybují mezi dvěma výše uvedenými

3) Důrazně upozorňujeme, že NENÍ MOŽNÉ pro změknutí hmoty použít vodu, rozehřát ve vodní lázni či v mikrovlnné troubě. Použitím jakéhokoliv z těchto uvedených prostředků dojde ke zničení hmoty!




Kód: KEL27
Číslo produktu: 8436040454565
Dokonale hladká potahovací hmota pro domácí použití
29,- Kč vč. DPH


není skladem

Potahovací hmota 100 g - světle zelená - Kelmy

Potahovací hmota na dorty světle zelené barvy ve 100g balení. Kvalitní cukrářská hmota pro snadné potáhnutí dortu. Díky dobré konzistenci se s ní jednoduše pracuje. Je vhodné ji řádně prohnětat za pokojové teploty. Nelepí se a netrhá.


Níže uvádíme postup pro zpracování potahovací/modelovací hmoty:

1) Hmotu je potřeba vždy vyjmout z obalu. Zjištění tuhosti stiskem zabaleného sáčku s potahovací hmotou, bohužel není dostačující. Všechny hmoty v obalu působí "ztvrdle".

2) Samotnou hmotu je potřeba zpracovat v rukou hnětením. Podle značky/výrobce konkrétní hmoty se liší i doba hnětení potřebná pro změknutí hmoty. Uvedeme 2 příklady:

- Hmota značky Kelmy - je velmi poddajná hmota, postačí hnětení v řádu desítek vteřin (cca do 1 minuty).

- Hmota značky SmartFlex - je velmi tuhá hmota, je potřeba hníst cca 20 - 25 minut.

- Ostatní hmoty se obvykle pohybují mezi dvěma výše uvedenými

3) Důrazně upozorňujeme, že NENÍ MOŽNÉ pro změknutí hmoty použít vodu, rozehřát ve vodní lázni či v mikrovlnné troubě. Použitím jakéhokoliv z těchto uvedených prostředků dojde ke zničení hmoty!


Složení: cukr, glukózový sirup, rafinované a plně ztužené rostlinné tuky (palma, bavlna, kokos, světlice barvířská, slunečnice, babassu, bambucké máslo a máslo illipe, v různém poměru), stabilizátor E414, E466, moučka ze semen guar E412, emulgátor glycerol E422, regulátor kyselosti kyselina citronová E330, konzervant sorban draselný E 202, barvivo kurkuma E 100, E120, E133 briliantní modrá, aroma.

Kód: KEL30
Číslo produktu: 8436040454572
Potahovací hmota na dorty a dezerty - světle zelená.
29,- Kč vč. DPH


není skladem

Potahovací hmota 100 g - mátová - Kelmy

Potahovací hmota v mátovém odstínu pro potahování dortů a dezertů. Hmotu snadno vyválíte na tenký plát, kterým dort dle potřeby potahujete. Je velmi tvárná, netrhá se a nelepí. Potahovací hmota je vhodná na čokoládu a mražené výrobky. Snadno s ní vytvoříte zajímavý dezert.


Níže uvádíme postup pro zpracování potahovací/modelovací hmoty:

1) Hmotu je potřeba vždy vyjmout z obalu. Zjištění tuhosti stiskem zabaleného sáčku s potahovací hmotou, bohužel není dostačující. Všechny hmoty v obalu působí "ztvrdle".

2) Samotnou hmotu je potřeba zpracovat v rukou hnětením. Podle značky/výrobce konkrétní hmoty se liší i doba hnětení potřebná pro změknutí hmoty. Uvedeme 2 příklady:

- Hmota značky Kelmy - je velmi poddajná hmota, postačí hnětení v řádu desítek vteřin (cca do 1 minuty).

- Hmota značky SmartFlex - je velmi tuhá hmota, je potřeba hníst cca 20 - 25 minut.

- Ostatní hmoty se obvykle pohybují mezi dvěma výše uvedenými

3) Důrazně upozorňujeme, že NENÍ MOŽNÉ pro změknutí hmoty použít vodu, rozehřát ve vodní lázni či v mikrovlnné troubě. Použitím jakéhokoliv z těchto uvedených prostředků dojde ke zničení hmoty!


Složení: cukr, glukózový sirup, rafinované a plně ztužené rostlinné tuky (palma, bavlna, kokos, světlice barvířská, slunečnice, babassu, bambucké máslo a máslo illipe, v různém poměru), stabilizátor E414, E466, moučka ze semen guar E412, emulgátor glycerol E422, regulátor kyselosti kyselina citronová E330, konzervant sorban draselný E 202, barvivo kurkuma E 100, E120, E133 briliantní modrá, aroma.

Kód: KEL32
Číslo produktu: 8436040454589
Potahovací hmota mátová, 100g.
29,- Kč vč. DPH


není skladem

Potahovací hmota 100 g - oranžová - Kelmy

Cukrářská potahovací hmota na povrchovou úpravu dortů, rolád a podobných druhů sladkého pečiva. Má vynikající konzistenci, po nanesení je perfektně hladká.
Hmotu je potřeba před nanesením důkladně propracovat v pokojové teplotě přibližně 22° Celsia, aby byla vláčná. Ideálně se rozvaluje položená mezi potravinářské fólie, na podsypání se používá speciální podsypový cukr nebo i bramborový škrob.
Balení 100 gramů, oranžová barva


Níže uvádíme postup pro zpracování potahovací/modelovací hmoty:

1) Hmotu je potřeba vždy vyjmout z obalu. Zjištění tuhosti stiskem zabaleného sáčku s potahovací hmotou, bohužel není dostačující. Všechny hmoty v obalu působí "ztvrdle".

2) Samotnou hmotu je potřeba zpracovat v rukou hnětením. Podle značky/výrobce konkrétní hmoty se liší i doba hnětení potřebná pro změknutí hmoty. Uvedeme 2 příklady:

- Hmota značky Kelmy - je velmi poddajná hmota, postačí hnětení v řádu desítek vteřin (cca do 1 minuty).

- Hmota značky SmartFlex - je velmi tuhá hmota, je potřeba hníst cca 20 - 25 minut.

- Ostatní hmoty se obvykle pohybují mezi dvěma výše uvedenými

3) Důrazně upozorňujeme, že NENÍ MOŽNÉ pro změknutí hmoty použít vodu, rozehřát ve vodní lázni či v mikrovlnné troubě. Použitím jakéhokoliv z těchto uvedených prostředků dojde ke zničení hmoty!



Kód: KEL33
Číslo produktu: 8436040452349
Kvalitní potahovací hmota s perfektní konzistencí na dorty, rolády, cukroví…
29,- Kč vč. DPH

+
-




Skladem

Potahovací hmota 100 g - perleťová - Kelmy

Potahovací hmota perleťová na snadné a rychlé potahování dortů. Hmota je pružná, nepraská, netrhá se a nelepí, lze ji případně dobarvit potravinářskou barvou. Potahovací hmotu je možné použít i do jednotlivých vrstev dortu.


Níže uvádíme postup pro zpracování potahovací/modelovací hmoty:

1) Hmotu je potřeba vždy vyjmout z obalu. Zjištění tuhosti stiskem zabaleného sáčku s potahovací hmotou, bohužel není dostačující. Všechny hmoty v obalu působí "ztvrdle".

2) Samotnou hmotu je potřeba zpracovat v rukou hnětením. Podle značky/výrobce konkrétní hmoty se liší i doba hnětení potřebná pro změknutí hmoty. Uvedeme 2 příklady:

- Hmota značky Kelmy - je velmi poddajná hmota, postačí hnětení v řádu desítek vteřin (cca do 1 minuty).

- Hmota značky SmartFlex - je velmi tuhá hmota, je potřeba hníst cca 20 - 25 minut.

- Ostatní hmoty se obvykle pohybují mezi dvěma výše uvedenými

3) Důrazně upozorňujeme, že NENÍ MOŽNÉ pro změknutí hmoty použít vodu, rozehřát ve vodní lázni či v mikrovlnné troubě. Použitím jakéhokoliv z těchto uvedených prostředků dojde ke zničení hmoty!


Složení: cukr, glukózový sirup, rafinované a plně ztužené rostlinné tuky (palma, bavlna, kokos, světlice barvířská, slunečnice, babassu, bambucké máslo a máslo illipe, v různém poměru), stabilizátor E414, E466, moučka ze semen guar E412, emulgátor glycerol E422, regulátor kyselosti kyselina citronová E330, konzervant sorban draselný E 202, barvivo kurkuma E 100, E120, E133 briliantní modrá, aroma.

Kód: KEL36
Číslo produktu: 8436040456897
Potahovací hmota na dorty perleťová, 100g.
53,- Kč vč. DPH


není skladem

Potahovací hmota 100 g - malinová - Kelmy

Cukrářská hmota s vynikající konzistencí na potahování povrchu upečených dortů, rolád a podobných moučníků. Velmi dobře se s ní pracuje, povrch má jedinečný dokonale hladký vzhled.
Potahovací hmotu je nejdříve nutné v pokojové teplotě důkladně propracovat tak, aby byla vláčná. Snadno se rozvaluje mezi potravinářskými fóliemi, na podsypání je ideální speciální podsypový cukr, může se použít i bramborový škrob.
Balení 100 gramů, malinová barva


Níže uvádíme postup pro zpracování potahovací/modelovací hmoty:

1) Hmotu je potřeba vždy vyjmout z obalu. Zjištění tuhosti stiskem zabaleného sáčku s potahovací hmotou, bohužel není dostačující. Všechny hmoty v obalu působí "ztvrdle".

2) Samotnou hmotu je potřeba zpracovat v rukou hnětením. Podle značky/výrobce konkrétní hmoty se liší i doba hnětení potřebná pro změknutí hmoty. Uvedeme 2 příklady:

- Hmota značky Kelmy - je velmi poddajná hmota, postačí hnětení v řádu desítek vteřin (cca do 1 minuty).

- Hmota značky SmartFlex - je velmi tuhá hmota, je potřeba hníst cca 20 - 25 minut.

- Ostatní hmoty se obvykle pohybují mezi dvěma výše uvedenými

3) Důrazně upozorňujeme, že NENÍ MOŽNÉ pro změknutí hmoty použít vodu, rozehřát ve vodní lázni či v mikrovlnné troubě. Použitím jakéhokoliv z těchto uvedených prostředků dojde ke zničení hmoty!




Kód: KEL39
Číslo produktu: 8436040457023
Cukrářská hmota na potahování dortů, rolád i cukroví
29,- Kč vč. DPH


není skladem

Potahovací hmota 100 g - červená - Kelmy

Velmi kvalitní cukrářská hmota na potahování upečených dortů, rolád a podobných moučníků. Má výbornou konzistenci, velmi dobře se s ní pracuje, po nanesení je perfektně hladká .
Hmoty na potahování je nejdříve potřeba v pokojové teplotě důkladně propracovat, aby byly vláčné. Rozvalují se nejlépe mezi potravinářskými fóliemi, na podsypání se používá speciální podsypový cukr, nebo bramborový škrob.
Balení 100 gramů, červená barva Složení
Cukr, glukózový sirup, voda, roztlinný tuk, bez vody, ( palmový, kokosový, bambucké máslo, emulgátor E-471, příchuť )stabilizátory
( E-422 a E-415 ) sója lecitin, E-551 protispékavá látka, kyselina vinná E-334, konzervant E-202, příchuť a barvivo E-129, Může obsahovat stopy mléka.
*E-129 může mít negativní dopad na činnost a pozornost dětí.


Níže uvádíme postup pro zpracování potahovací/modelovací hmoty:

1) Hmotu je potřeba vždy vyjmout z obalu. Zjištění tuhosti stiskem zabaleného sáčku s potahovací hmotou, bohužel není dostačující. Všechny hmoty v obalu působí "ztvrdle".

2) Samotnou hmotu je potřeba zpracovat v rukou hnětením. Podle značky/výrobce konkrétní hmoty se liší i doba hnětení potřebná pro změknutí hmoty. Uvedeme 2 příklady:

- Hmota značky Kelmy - je velmi poddajná hmota, postačí hnětení v řádu desítek vteřin (cca do 1 minuty).

- Hmota značky SmartFlex - je velmi tuhá hmota, je potřeba hníst cca 20 - 25 minut.

- Ostatní hmoty se obvykle pohybují mezi dvěma výše uvedenými

3) Důrazně upozorňujeme, že NENÍ MOŽNÉ pro změknutí hmoty použít vodu, rozehřát ve vodní lázni či v mikrovlnné troubě. Použitím jakéhokoliv z těchto uvedených prostředků dojde ke zničení hmoty!



Kód: KEL40
Číslo produktu: 8436040452219
Potahovací hmota na konečnou úpravu různých druhů sladkého pečiva
29,- Kč vč. DPH


není skladem

Potahovací hmota 100 g - písková - Kelmy

Potahovací hmota písková na potáhnutí dortů a různých dezertů. Velice snadno se s ní pracuje, formuje se a tvaruje. Potahovací hmotu stačí zpracovat rukama, rozválet a poté aplikovat na dort, vytvarovat, uhladit. Lze ji použít na všechny druhy dortů. V balení 100 g.


Níže uvádíme postup pro zpracování potahovací/modelovací hmoty:

1) Hmotu je potřeba vždy vyjmout z obalu. Zjištění tuhosti stiskem zabaleného sáčku s potahovací hmotou, bohužel není dostačující. Všechny hmoty v obalu působí "ztvrdle".

2) Samotnou hmotu je potřeba zpracovat v rukou hnětením. Podle značky/výrobce konkrétní hmoty se liší i doba hnětení potřebná pro změknutí hmoty. Uvedeme 2 příklady:

- Hmota značky Kelmy - je velmi poddajná hmota, postačí hnětení v řádu desítek vteřin (cca do 1 minuty).

- Hmota značky SmartFlex - je velmi tuhá hmota, je potřeba hníst cca 20 - 25 minut.

- Ostatní hmoty se obvykle pohybují mezi dvěma výše uvedenými

3) Důrazně upozorňujeme, že NENÍ MOŽNÉ pro změknutí hmoty použít vodu, rozehřát ve vodní lázni či v mikrovlnné troubě. Použitím jakéhokoliv z těchto uvedených prostředků dojde ke zničení hmoty!


Složení: cukr, glukózový sirup, rafinované a plně ztužené rostlinné tuky (palma, bavlna, kokos, světlice barvířská, slunečnice, babassu, bambucké máslo a máslo illipe, v různém poměru), stabilizátor E414, E466, moučka ze semen guar E412, emulgátor glycerol E422, regulátor kyselosti kyselina citronová E330, konzervant sorban draselný E 202, barvivo kurkuma E 100, E120, E133 briliantní modrá, aroma.

Kód: KEL43
Číslo produktu: 8436040456989
Potahovací hmota Kelmy písková - 100g.
29,- Kč vč. DPH


není skladem

Potahovací hmota 100 g - fialová - Kelmy

Kvalitní cukrářská potahovací hmota žluté barvy. Má vynikající konzistenci, dobře se s ní pracuje, povrch dortů a moučníků, na které se použije, má jedinečný vzhled.
Před použitím je hmotu potřeba důkladně propracovat v pokojové teplotě přibližně 22° Celsia, aby byla správně vláčná a hladká. Nejlépe se rozvaluje mezi potravinářskými fóliemi, na podsypání je nejlepší speciální podsypový cukr, případně bramborový škrob.


Níže uvádíme postup pro zpracování potahovací/modelovací hmoty:

1) Hmotu je potřeba vždy vyjmout z obalu. Zjištění tuhosti stiskem zabaleného sáčku s potahovací hmotou, bohužel není dostačující. Všechny hmoty v obalu působí "ztvrdle".

2) Samotnou hmotu je potřeba zpracovat v rukou hnětením. Podle značky/výrobce konkrétní hmoty se liší i doba hnětení potřebná pro změknutí hmoty. Uvedeme 2 příklady:

- Hmota značky Kelmy - je velmi poddajná hmota, postačí hnětení v řádu desítek vteřin (cca do 1 minuty).

- Hmota značky SmartFlex - je velmi tuhá hmota, je potřeba hníst cca 20 - 25 minut.

- Ostatní hmoty se obvykle pohybují mezi dvěma výše uvedenými

3) Důrazně upozorňujeme, že NENÍ MOŽNÉ pro změknutí hmoty použít vodu, rozehřát ve vodní lázni či v mikrovlnné troubě. Použitím jakéhokoliv z těchto uvedených prostředků dojde ke zničení hmoty!





Kód: kel7777
Číslo produktu: 8436040451021
Vynikající potahovací hmota v žluté barvě
29,- Kč vč. DPH


není skladem

Potahovací hmota 100 g - šedá - Kelmy

Kvalitní cukrářská potahovací hmota žluté barvy. Má vynikající konzistenci, dobře se s ní pracuje, povrch dortů a moučníků, na které se použije, má jedinečný vzhled.
Před použitím je hmotu potřeba důkladně propracovat v pokojové teplotě přibližně 22° Celsia, aby byla správně vláčná a hladká. Nejlépe se rozvaluje mezi potravinářskými fóliemi, na podsypání je nejlepší speciální podsypový cukr, případně bramborový škrob.



Níže uvádíme postup pro zpracování potahovací/modelovací hmoty:

1) Hmotu je potřeba vždy vyjmout z obalu. Zjištění tuhosti stiskem zabaleného sáčku s potahovací hmotou, bohužel není dostačující. Všechny hmoty v obalu působí "ztvrdle".

2) Samotnou hmotu je potřeba zpracovat v rukou hnětením. Podle značky/výrobce konkrétní hmoty se liší i doba hnětení potřebná pro změknutí hmoty. Uvedeme 2 příklady:

- Hmota značky Kelmy - je velmi poddajná hmota, postačí hnětení v řádu desítek vteřin (cca do 1 minuty).

- Hmota značky SmartFlex - je velmi tuhá hmota, je potřeba hníst cca 20 - 25 minut.

- Ostatní hmoty se obvykle pohybují mezi dvěma výše uvedenými

3) Důrazně upozorňujeme, že NENÍ MOŽNÉ pro změknutí hmoty použít vodu, rozehřát ve vodní lázni či v mikrovlnné troubě. Použitím jakéhokoliv z těchto uvedených prostředků dojde ke zničení hmoty!



Kód: kel7778
Číslo produktu: 8436040452202
Vynikající potahovací hmota v žluté barvě
29,- Kč vč. DPH


není skladem
Kód: 1810218
Číslo produktu: 8436040452370
Výrobce: Kelmy
Ohodnoťte produkt: star 1 star 2 star 3 star 4 star 5
Tisk detailu produktu
Hlídat cenu a dostupnost


Naše zboží si můžete vyzvednout na více jak 700 výdejních míst ZÁSILKOVNA. Tedy v každém větší sídle, například i v drogerii na rohu.

Na skladě máme více jak 6 300 položek. To znamená, že zboží označené skladem je opravdu skladem v našem skladě v Praze 8. Toto zboží expedujeme nejpozději druhý den.

Dopravu pro standartní zásilky máme zdarma od 1.200,- Kč. Navíc osobní odběr v kamenné prodejně je ZDARMA pro všechny objednávky.

Máme kamennou prodejnu na Praze 8. Na prodejně máme široký sortiment, zboží si zde můžete prohlédnout a zakoupit. Naši vyškolení prodavači Vám rádi poradí.

Navíc se do naší prodejny snadno dostanete veřejnou dopravou.


Popis produktu
Parametry
Recenze
Doporučujeme

Podrobný popis produktu

Kvalitní cukrářská potahovací hmota zelené barvy. Má vynikající konzistenci, dobře se s ní pracuje, povrch dortů a moučníků, na které se použije, má perfektní vzhled. Hmota je pružná, netrhá se a můžete ji vyválet na velmi tenký plát. Má jemnou vanilkovou chuť.
Potahovací hmoty Kelmy slouží primárně na potahování dortů, ale můžete s nimi i modelovat. Vymodelované ozdoby nechte delší dobu vyschnout. Ze 100g hmoty rozválíte plát velký cca 18 x 10 cm. Hmota je bezlepková.
Před použitím je hmotu potřeba důkladně propracovat v pokojové teplotě přibližně 22° Celsia, aby byla správně vláčná a hladká. Nejlépe se rozvaluje mezi potravinářskými fóliemi, na podsypání je nejlepší speciální podsypový cukr, případně bramborový škrob.



Níže uvádíme postup pro zpracování potahovací/modelovací hmoty:

1) Hmotu je potřeba vždy vyjmout z obalu. Zjištění tuhosti stiskem zabaleného sáčku s potahovací hmotou, bohužel není dostačující. Všechny hmoty v obalu působí "ztvrdle".

2) Samotnou hmotu je potřeba zpracovat v rukou hnětením. Podle značky/výrobce konkrétní hmoty se liší i doba hnětení potřebná pro změknutí hmoty. Uvedeme 2 příklady:

- Hmota značky Kelmy - je velmi poddajná hmota, postačí hnětení v řádu desítek vteřin (cca do 1 minuty).

- Hmota značky SmartFlex - je velmi tuhá hmota, je potřeba hníst cca 20 - 25 minut.

- Ostatní hmoty se obvykle pohybují mezi dvěma výše uvedenými

3) Důrazně upozorňujeme, že NENÍ MOŽNÉ pro změknutí hmoty použít vodu, rozehřát ve vodní lázni či v mikrovlnné troubě. Použitím jakéhokoliv z těchto uvedených prostředků dojde ke zničení hmoty!

Technické parametry

VýrobceKelmy
Hmotnost100
BarvaZelená

Recenze produktu

Produkt nemá zatím žádnou recenzi.

Přidat novou recenzi výrobku.



Vaše hodnocení: star star star star star

Zrušit

Dále doporučujeme

Dokonale hladká potahovací hmota v mnoha barevných odstínech

od 49,- Kč
Skladem

Potahovací hmota vhodná i na modelování v mnoha barevných odstínech.

od 139,- Kč
Skladem

Malé cukrářské hmoty na potahování dortů v mnoha barvách.

od 29,- Kč
Skladem

Potahovací hmota na dorty bílé barvy.

399,- Kč
Skladem