Mlýnek na bramboráky, sýry, kávu nebo ořechy - využití všech těchto funkcí v jednom zařízení je nyní možné díky elektrickým zařízením. Ruční mlýnky na maso, které používaly již naše babičky, přestože jsou stále na trhu, mají tu nevýhodu, že s nimi není možné zpracovat mnoho produktů. Ruční mlýnek na maso je potřeba složit a zajistit mu stabilitu. Musí být připevněn k desce stolu a dobře zajištěn, aby během procesu broušení neklouzal. S ručním mlýnkem a vhodným nástavcem umelete maso, mák i ořechy. Nejčastěji je mlýnek na maso vyroben z nerezové oceli. Výhodou ručních mlýnků je nízká cena a jednoduchost použití, na straně nevýhod je třeba poznamenat nutnost použití síly, což může být únavné při mletí velkého množství masa, stejně jako nedostatečný přístup k dalším funkcím.
Top produkty jsou řazeny dle prodejnosti a skladové dostupnosti, dále jsou náhodně přidány produkty v akci a novinky.