Zátka z přírodního korku je pro uzavření lahví nejideálnější. Zátky se vyrábí z drceného korku, který se pak lisuje do tvaru válce. Jsou určené pro lahve s vnitřním průměrem hrdla 2,4 cm. Před uzavřením lahví se musí zátky namočit na 3 až 5 minut do horké vody, aby změkly a uzavírání lahví bylo perfektní a snadné. Lahve, uzavřené korkovou zátkou by měly zůstat 24 hodin ve vzpřímené poloze, zátky se tak přizpůsobí tvaru hrdla a láhev dokonale utěsní. Pak by se lahve měly položit, aby se zabránilo vysychání korku. Po dvou až třech dnech po uložení je potřeba lahve zkontrolovat a v případě úniku obsahu zátku vyměnit. Pro snadné a rychlé uzavírání lahví korkovými zátkami je ideální speciální „korkovač“, který také najdete v naší nabídce.
Materiál: přírodní korek – lisovaná drť Průměr: 2,4 cm Délka: 3,8 cm Balení: 20 ks
Translation request detected in Czech. The provided text is already in Czech: "Výrobní společnost". No translation needed.
BROWIN Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp.
street Pryncypalna 129/141 lodž 93-373 browin@browin.pl https://browin.com