Profesionální set na přípravu čokoládových bonbonů a pralinek. Aby si čokoláda zachovala všechny své vlastnosti a byla po ztuhnutí lesklá, je třeba ji rozehřát na přesnou teplotu. S tím vám pomůže stěrka se zabudovaným digitálním teploměrem, který měří od -40°C až do +300°C. Se silikonovou stěrkou nepřijde ani kapka čokolády nazbyt a vy ji beze zbytku přelijete do dávkovače. S ním naplníte rovnoměrně každou formu na čokoládu, bez nepořádku. Součásti sady je i stojan na dávkovač. Silikonovou misku využijete při rozpouštění čokolády ve vodní lázni i v mikrovlnce. Výhodou misky je, že nenatahuje pachy, dá se mýt v myčce, a navíc je velmi odolná vůči popraskání i vysokým teplotám (až do 230°C).
EAN | 8051085023981 |
Kód produktu | 25.905.99.0063 |