Potravinářské barvy ve spreji se nejčastěji používají pro konečné zdobení a barvení dekorativních prvků na dortech, moučnících a zákuscích. Sprej je k dispozici se sametovým efektem, vzolit můžete jednoduché barvy a barvy s kovovým nebo perleťovým leskem. V závislosti na typu může být rozprašovací barvivo nastříkáno na povrch cukrové hmoty, marcipánu, čokolády, krémů a šlehačky. Sametový povlak na dortech potažených cukrovou hmotou či marcipánem nebo čokoládou. Snadno s ním potáhnete i čokoládové figurky a pralinky i tabulkovou čokoládu. Tyto barvy nevyžadují zahřívání. Například na ledových cupcakes svým designem napodobí sníh. Před použitím důkladně protřepejte asi 20 sekund a nastříkejte na požadovaný povrch ze vzdálenosti 20-30 cm a nechte uschnout, případně naneste na zmrzlý (-10 ° C) povrch smetanové pěny nebo smetany nebo na dobře chlazený (+ 2 ° C) povrch čokolády, marcipánu či jiného povrchu.
Top produkty jsou řazeny dle prodejnosti a skladové dostupnosti, dále jsou náhodně přidány produkty v akci a novinky.