Velkou předností použití Sandry VELVET je jednoduchá příprava korpusu. Díky své specifické barvě se hodí pro výrobky amerického stylu „Red Velvet“. Možné je její samostatné použití s pouhým dozdobením povrchu, jako je tomu například u výrobků typu „Cupcakes“ neboli košíčků. Roládové pláty ze Sandry VELVET jsou pružné a ohebné. Korpusy z této hmoty jsou šťavnaté, mají kompaktní a hladký povrch. Dortový korpus Velvet: 1000 g Sandra Velvetu, 650 g vody, 180 g oleje Velvet pláty: 1000 g Sandra Velvetu, 535 g vody, 180 g oleje, 160 g vaječného tekutého obsahu Velvet sušenky: 1000 g Sandra Velvetu, 360 g másla, 200 g čokoládových dropsů, 100 g cukru
Balení obsahuje: 5 kg
cukr, pšeničná mouka, sušená vejce, kypřicí látka (E450, E500), kakao, barvivo (E120, E172), sůl, aroma
| Alergeny | lepek, vejce |
| Energetická hodnota kJ | 1621 kJ |
| Energetická hodnota kcal | 387,3 kcal |
| Tuky | 4,6 g |
| - z toho nasycené mastné kyseliny | 1,4 g |
| Sacharidy | 76,5 g |
| - z toho cukry | 47,4 g |
| Bílkoviny | 9,5 g |
| Vláknina | 1,7 g |
| Sůl | 1,1 g |
| Barva | červená |
| Kategorie: | Příprava moučníků, dortů, dezertů |
| Výrobce | dortis |
| EAN | 8592185206985 |
| Kód produktu | DR-11175 |