Občas si usmažit vejce nebo dobré maso většinou neznamená žádný velký dietní prohřešek zvláště, pokud k tomu použijete kvalitní pánev, která nepotřebuje velké množství tuku. Mezi takové pánve patří také smaltované typy.
Smaltované pánve nejsou žádnou novinkou. Je tomu právě naopak. Smaltované nádobí obecně se používá již celá staletí. Každá rodina má doma alespoň jeden kousek obvykle po babičce či prababičce. Smaltované nádobí je až obdivuhodně odolné hlavně proti zubu času. A to platí i pro pánvičky. Ty se dají pořídit v mnoha variantách. Můžete si koupit klasickou multifunkční smaltovanou pánev nebo speciální typy. Některé jsou vhodné k dělání lívanců, v jiných se dobře smaží palačinky. Existují i verze speciálně navržené pro dělání steaků. Smaltované pánve vypadají robustně, ale ve skutečnosti jsou poměrně lehké. Díky tomu s nimi mohou bez problémů pracovat i fyzicky méně zdatní jedinci.
Top produkty jsou řazeny dle prodejnosti a skladové dostupnosti, dále jsou náhodně přidány produkty v akci a novinky.