Loading...

Špičky na sultánky a pusinky

Filtrovat produkty
Počet produktů: 2
Testováno
Špička na sněhové pusinky a sultánky - Decora

Špička na sněhové pusinky a sultánky - Decora

Kovová cukrářská zdobící špička 796 na sněhové pusinky a sultánky. Vyrobená je z nerezové oceli.

191 Kč

Skladem poslední 1 kus
1

Špička na sněhové pusinky a sultánky 795 - Decora

Kovová cukrářská zdobící špička 795 na sněhové pusinky a sultánky. Vyrobená je z nerezové oceli.

191 Kč

Skladem > 5 ks
1

Vyrobit si správné pusinky a sultánky je téměř věda. Poslouží vám k tomu zdobící špičky z naší nabídky a také pár užitečných rad. Nejdůležitější pravidlo, které je třeba si zapamatovat, je, že bílková pěna se nebude dobře stlačovat, pokud přijde do kontaktu s tukem nebo vodou. Proto: nádoba i šlehače by měly být dokonale čisté a suché a bílky velmi pečlivě oddělovat od žloutků (žloutky obsahují tuk), trocha žloutku zabrání tomu, aby se bílky dobře šlehaly. Teplota bílkovin – nejlepší bílkoviny se stloukají při pokojové teplotě z vajec starých pár dní.
Cukr - na přípravu pusinek je nejlepší jemný cukr (nejlépe se rozpouští) nebo tradiční krystalový cukr. Můžete také smíchat krystalový cukr s moučkovým cukrem.
Trouba, forma, ingredience – vše, co potřebujeme k upečení pusinky, bychom měli připravit před šleháním. Předehřejte si troubu na požadovanou teplotu, plech z příslušenství trouby vymažte lehce máslem a vyložte pečicím papírem, odměřte si potřebné suroviny, abyste se při šlehání zaměřili na kontrolu našlehané pěny.

Top produkty jsou řazeny dle prodejnosti a skladové dostupnosti, dále jsou náhodně přidány produkty v akci a novinky.