Loading...

Startovací kultury plísňové a bakteriální

Filtrovat

Startovací kultura zralé sýry na 10 litrů mléka

92 Kč
Skladem > 5  ks

Sýrové kultury jsou bakterie pro domácí přípravu sýrů, jogurtů a kefírů. V případě výroby sýrů je třeba mít na paměti, že každý druh sýra vyžaduje odpovídající kulturu mléčných bakterií. Sýrové bakterie lze rozdělit na startovací a doplňkové. Startovací bakterie okyselují mléko změnou jeho pH. Výsledkem je, že mléko zraje. Také stojí za to použít bakterie v sýrech, protože zabraňují množení dalších bakterií škodlivých pro zdraví a procesu výroby sýrů. V kategorii Startovací sýrové kultury představujeme široký výběr startovacích kultur (lyofilizovaných) pro domácí a řemeslnou výrobu mléčných výrobků.

Naše zboží si můžete vyzvednout na více jak 700 výdejních míst ZÁSILKOVNA. Tedy v každém větší sídle, například i v drogerii na rohu.

Na skladě máme více jak 10 000 položek. To znamená, že zboží označené skladem je opravdu skladem v našem skladě v Praze 8. Toto zboží expedujeme nejpozději druhý den.

Dopravu pro standartní zásilky máme zdarma od 1.500,- Kč. Navíc osobní odběr v kamenné prodejně je ZDARMA pro všechny objednávky.

Máme kamennou prodejnu na Praze 8. Na prodejně máme široký sortiment, zboží si zde můžete prohlédnout a zakoupit. Naši vyškolení prodavači Vám rádi poradí.

Navíc se do naší prodejny snadno dostanete veřejnou dopravou.

Vámi oblíbené produkty pro vás necháváme otestovat foodblogery.

Garantujeme Vám, že budete na 100% spokojeni. Pokud nebudete, máte možnost vrátit zboží do 14 dnů.