Loading...

Štěpka na uzení

Nejprodávanější

1.

45 Kč
2.
Dřevní štěpka k uzení/grilování, švestka, třída 8.

45 Kč
3.

45 Kč
Filtrovat
Řadit

Dřevní štěpka na uzení a grilování - 750g - BIOWIN

Třísky z dřeva buku a olše jsou vynikající pro uzení i grilování hovězího, vepřového a skopového masa
od 93 Kč
Není skladem

Dřevní štěpka na uzení a grilování - jabloň 450g - BIOWIN

Třísky z ekologického a zcela čistého dřeva jabloně na uzení a grilování drůbeže, ryb a různých druhů
93 Kč
Není skladem

Dřevní štěpka na uzení/grilování, dub, 450 g, třída 8 - BIOWIN

Dřevní štěpka na uzení/grilování, dub, třída 8. Balení 450 g.
45 Kč
Skladem poslední 1 kus

Dřevní štěpka k uzení/grilování, švestka, 450 g, tř.8 - BIOWIN

Dřevní štěpka k uzení/grilování, švestka, třída 8. Balení 450 g.
45 Kč
Skladem > 10 ks

Dřevní štěpka na uzení/grilování, třešeň, 450 g, třída 8 - BIOWIN

Dřevní štěpka k uzení/grilování, třešeň, třída 8. Balení 450 g.
45 Kč
Skladem > 10 ks

Dřevní štěpka na uzení/grilování 70% olše + 30% buk, 450 g, tř.8 - BIOWIN

Dřevní štěpka na uzení či grilování 70% olše + 30% buk, tř.8, balení 450 g.
45 Kč
Není skladem

Nezbytnou pomůckou pro domácí udírny je dřevní štěpka na uzení. Výběr dřeva pro uzení masa může mít mnohem větší rozdíl, než si myslíte. Stačí experimentovat - maso můžete udit v jehličnatém dřevě a bude mít úplně jinou barvu než po uzení v listnatém dřevě. Kromě toho se mění chuť produktů. Znalci mohou poznat, jaké dřevo se používalo k uzení klobásy, pouze podle její chuti. Nezáleží však jen na druhu dřeva. Hodně také záleží na množství vyprodukovaného kouře. Pokud je uzák plný, maso bude tmavší, než když se použije méně kouře. Domácí udírna je příležitost experimentovat s druhy dřeva, metodou a dobou kouření. Tímto způsobem zjistíte, který druh masa vám nejlépe vyhovuje. V naší nabídce najdete také dřevní štěpku, například biowin dřevní štěpka na uzení a grilování 450 g. Dřevo musí být především suché. Maximální přípustná vlhkost je 25%, což znamená, že dřevo musí být po řezání skladováno v suchu nejméně 3 měsíce. Příliš vlhké dřevo k uzení způsobuje, že klobásy a maso jsou kyselé, ukoptěné a nechutnají moc dobře. Je vhodné se dobře podívat na každý kousek vložený do udírny - dřevo musí být surové, pěkné, čisté, bez plísní a shnilých částí. Mělo by se také předem zbavit, protože kůra stromů během spalování může produkovat toxické látky, které se usazují na uzeninách. Bříza by měla být absolutně odkorněna, ale stojí za to to udělat s jakýmkoli druhem dřeva. Dřevní štěpka z naší nabídky je čistá, připravená rovnou k použití. Nemusíte se bát vlhkosti, plísní či nečistot.

Top produkty jsou řazeny dle prodejnosti a skladové dostupnosti, dále jsou náhodně přidány produkty v akci a novinky.

Těch 83 000+ spokojených zákazníků nás inspiruje k dalšímu zdokonalování našich služeb a rozšiřování naší nabídky. Děkujeme vám za důvěru, kterou jste nám vložili.

Na skladě máme více jak 10 000 položek. To znamená, že zboží označené skladem je opravdu skladem v našem skladě v Praze 8. Toto zboží expedujeme nejpozději druhý den.

Jsme hrdí na to, že jsme již zpracovali více než 340 000 objednávek. Tato impozantní číslo nám dodává důvěru a potvrzuje naši oddanost poskytovat vám nejlepší možný servis. Vaše důvěra je pro nás klíčová, a proto se neustále snažíme zdokonalovat naše služby a splňovat vaše očekávání.

Máme kamennou prodejnu na Praze 8. Na prodejně máme široký sortiment, zboží si zde můžete prohlédnout a zakoupit. Naši vyškolení prodavači Vám rádi poradí.

Navíc se do naší prodejny snadno dostanete veřejnou dopravou.

Vámi oblíbené produkty pro vás necháváme otestovat foodblogery.

Garantujeme Vám, že budete na 100% spokojeni. Pokud nebudete, máte možnost vrátit zboží do 14 dnů.