Loading...

SweetArt červená poleva (250 g)

Polevu nahříváme buď nad parou, ale opatrně, voda nesmí vřít a maximální teplota polevy by neměla přesáhnout 45 stupňů .

67 Kč
26.8 Kč / 100g
1
Skladem 5 ks
Potřebujete s něčím poradit?
Zeptat se
Chcete hlídat cenu a dostupnost?
Začít hlídat

Polevu nahříváme buď nad parou, ale opatrně, voda nesmí vřít a maximální teplota polevy by neměla přesáhnout 45 stupňů. Nejlépe se osvědčil způsob nahřívání polevy ve skleněné nebo keramické misce v mikrovlnné troubě. Polevu můžeme využít na různé účely a podle toho budeme pak postupovat i se zahříváním a rozpouštěním. 1. Pokud chceme polevu použít na polévání dortů tak, aby při krájení zůstala měkká, uděláme z ní takzvanou falešnou ganache. Zahřejeme šlehačku (minimálně 31% tuku) na plotně k bodu varu, odstavíme a vsypeme do ní polevu. Nejvíce se osvědčil u této polevy poměr 60 % polevy a 40 % šlehačky. (na jeden dort o průměru 20 cm stačí 40 ml šlehačky a 60 gramů polevy.) Polevu v horké šlehačce mícháme, dokud se nám pěkně nespojí do hladké tekuté konzistence a pomalu můžeme vychlazený dort polévat. Dáme potom ztuhnout do lednice. 2. Pokud chceme polevu použít na drobnější cukroví, aby byla pevná, lesklá a neodírala se, když bude cukroví ležet na sobě, přichází na řadu mikrovlnná trouba. Nahřejeme v misce na střední výkon polevu se stoprocentním tukem (například Omega). Nejprve na 20 - 30 vteřin, pak vyndáme, promícháme a znovu vrátíme a pak po deseti vteřinách ještě několikrát postup zopakujeme, dokud nebude poleva hladká. Tímto způsobem se vám poleva nepřepálí. Pak už používáme na polévání drobného cukroví běžným způsobem. (namáčení, malování štětcem a pod.) 3. Polevu můžeme využít i na takzvané filigrány. Tam se poleva ničím neředí, pecky polevy nahřejeme v mikrovlnce opět po deseti až dvaceti vteřinách a mezitím promícháme. Po rozpuštění naplníme polevou sáček s tenkou špičkou a stříkáme filigrány na pečicí papír nebo folii, po ztuhnutí sloupneme a použijeme k ozdobení různých zákusků a dortů. V krabičce vydrží takové ozdoby i několik měsíců.

Hmotnost

Balení obsahuje: 250 g

Složení produktu

cukr, hydrogenovaný palmojádrový tuk, sušená syrovátka, emulgátor (lecitin E322), emulgátor E476, barviva E120, E160c, potravinářské aroma, sůl.

Alergeny arašídy, skořápkové plody

Výživové hodnoty na 100g

Energetická hodnota kJ 2350 kJ
Energetická hodnota kcal 561,5 kcal
Tuky 34,26 g
    - z toho nasycené mastné kyseliny 31,65 g
Sacharidy 61,62 g
    - z toho cukry 61,62 g
Bílkoviny 1,2 g
Vláknina 0 g
Sůl 0,27 g

Země původu

Česká republika

Další informace

Barva červená

Technické parametry

Kategorie: Valentýn
Barevné, tukové a ochucené polevy
Valentýn
Výrobce dortis
EAN 2023000005613
Kód produktu DR-1120-250g

Další valentýsnké produkty

Pečicí forma ve tvaru malého srdce - Stadter

Velmi kvalitní povrch formy je vyroben z antiadhezního materiálu, díky kterému vždy vyklopíte perfekt

168 Kč

Skladem poslední 2 kusy
1

Nafukovací balónek červené srdce 84 cm - Grabo

Balónek červené srdce 84cm vhodný k nafouknutí héliem, nebo vzduchem.

101 Kč

Skladem 4 ks
1

Nafukovací balónek černé srdce 46 cm - Grabo

Balónek nafukovací černé srdce 46cm. Balónek je vyrobený z pevné fólie. Po nafouknutí vzduchem vydrží

40 Kč

Skladem 4 ks
1

Vykrajovátka srdíčka zoubkovaná 4ks - Smolík

Vykrajovátka cukroví ve tvaru srdce s vroubkovaným okrajem – sada 4 kusů různé velikosti.

85 Kč

Skladem > 10 ks
1

Dortová forma srdce střední 24x7,5cm - Jakub Felcman

Srdcová forma může sloužit k přípravě dortu, nebo ji můžete použít k upečení patra vícepatrového dort

143 Kč

Skladem > 10 ks
1

Nafukovací balónek červené srdce 46 cm - Grabo

Balónek nafukovací červené srdce 46cm. Balónek je vyrobený z pevné fólie. Po nafouknutí vzduchem vydr

40 Kč

Skladem poslední 1 kus
1

Recenze

Super