Při tepelném zpracování masa je důležité dbát na správnou tepotu. Pokud bychom totiž maso pekli příliš dlouho, bylo by tvrdé jako podrážka. V opačném případě by se nám mohlo po jeho konzumaci udělat špatně nebo bychom mohli chytit nějakého cizopasníka. Proto je vhodné mít v kuchyni vždy po ruce funkční teploměr na maso.
Po teploměru není potřeba sahat pokaždé, když si chceme udělat k obědu maso. Například u kuřecího masa se dá poznat už na první pohled,že je hotové. Vpichový teploměr na maso se doporučuje používat zvláště u vepřového, telecího, skopového, případně divočiny. Nepoužívá se pouze při pečení, ale také při grilování, uzení i vaření. Teploměrů existuje celá řada. Pro běžné používání bohatě postačí i základní typy, které se dají koupit poměrně levně. Digitální teploměry, které jsou navíc obdařené několika speciálními nástavci, jsou samozřejmě cenově o něco náročnější. Ovšem ani tak se nejedná o žádné přemrštěné částky, ale pouze o sto koruny.
Top produkty jsou řazeny dle prodejnosti a skladové dostupnosti, dále jsou náhodně přidány produkty v akci a novinky.
Naše zboží si můžete vyzvednout na více jak 700 výdejních míst ZÁSILKOVNA. Tedy v každém větší sídle, například i v drogerii na rohu.
Na skladě máme více jak 10 000 položek. To znamená, že zboží označené skladem je opravdu skladem v našem skladě v Praze 8. Toto zboží expedujeme nejpozději druhý den.
Dopravu pro standartní zásilky máme zdarma od 2.000,- Kč. Navíc osobní odběr v kamenné prodejně je ZDARMA pro všechny objednávky.
Máme kamennou prodejnu na Praze 8. Na prodejně máme široký sortiment, zboží si zde můžete prohlédnout a zakoupit. Naši vyškolení prodavači Vám rádi poradí.
Navíc se do naší prodejny snadno dostanete veřejnou dopravou.
Vámi oblíbené produkty pro vás necháváme otestovat foodblogery.
Garantujeme Vám, že budete na 100% spokojeni. Pokud nebudete, máte možnost vrátit zboží do 14 dnů.