Loading...

Teploměr na maso

Nejprodávanější

Filtrovat produkty
Počet produktů: 9

Teploměr na vaření - Orion

Teploměr na měření teploty vařených tekutin, na zapichování do masa i do udírny.

123 Kč

Skladem > 5 ks
1

Digitální teploměr se sondou a minutkou - Ibili

Digitální teploměr na vaření vhodný na měření teploty masa.

418 Kč

Skladem 5 ks
1

Teploměr do udírny nerez - Orion

Teploměr vyrobený z kvalitního nerezu a skla s rozsahem 0 až 300° C.

156 Kč

Skladem poslední 3 kusy
1
Doprodej
Teploměr do masa - Ibili

Teploměr do masa - Ibili

Teploměr s dvěma měrnými stupnicemi na měření teploty v troubě a uvnitř masa.

207 Kč

Skladem poslední 2 kusy
1

Sada mini teploměrů na steaky a další maso 3ks - BIOWIN

Sada mini teploměrů vám umožní ohlídat si správnou teplotu steaků.

145 Kč

Skladem > 5 ks
1
Doprodej
- 38%
Teploměr na maso - Orion

Teploměr na maso - Orion

Nerezový teploměr do masa se stupnicí od 50 °C do 90 °C.
193 Kč
119 Kč

Skladem poslední 3 kusy
1
Doprodej
Teploměr na maso - Ibili

Teploměr na maso - Ibili

Teploměr s indikátorem ideálního propečení různých druhů masa.

103 Kč

Skladem poslední 3 kusy
1
Doprodej
3ks mini teploměrů na přípravu kuřete, hovězího a brambor - Ibili

3ks mini teploměrů na přípravu kuřete, hovězího a brambor - Ibili

Sada tří teploměrů ke zjištění ideální teploty masa, drůbeže a brambor při pečení.

204 Kč

Skladem poslední 2 kusy
1

Digitální teploměr s nástavci - Ibili

Teploměr s digitálním ukazatelem a třemi různými snadno vyměnitelnými nástavci

502 Kč

Není skladem

Při tepelném zpracování masa je důležité dbát na správnou tepotu. Pokud bychom totiž maso pekli příliš dlouho, bylo by tvrdé jako podrážka. V opačném případě by se nám mohlo po jeho konzumaci udělat špatně nebo bychom mohli chytit nějakého cizopasníka. Proto je vhodné mít v kuchyni vždy po ruce funkční teploměr na maso.

Teploměr na maso je praktická pomůcka

Po teploměru není potřeba sahat pokaždé, když si chceme udělat k obědu maso. Například u kuřecího masa se dá poznat už na první pohled,že je hotové. Vpichový teploměr na maso se doporučuje používat zvláště u vepřového, telecího, skopového, případně divočiny. Nepoužívá se pouze při pečení, ale také při grilování, uzení i vaření. Teploměrů existuje celá řada. Pro běžné používání bohatě postačí i základní typy, které se dají koupit poměrně levně. Digitální teploměry, které jsou navíc obdařené několika speciálními nástavci, jsou samozřejmě cenově o něco náročnější. Ovšem ani tak se nejedná o žádné přemrštěné částky, ale pouze o sto koruny.

Top produkty jsou řazeny dle prodejnosti a skladové dostupnosti, dále jsou náhodně přidány produkty v akci a novinky.