"Cukrářská transfér fólie na čokoládu určená na přenos dekorativního vzoru na povrch dortů s čokoládovou polevou nebo čokoládových pralinek. Použití fólie je jednoduché - rozehřejete čokoládu a nanesete na fólii v požadované vrstvě (zakryjete např. boky
"Cukrářská transfér fólie na čokoládu určená na přenos dekorativního vzoru na povrch dortů s čokoládovou polevou nebo čokoládových pralinek. Použití fólie je jednoduché - rozehřejete čokoládu a nanesete na fólii v požadované vrstvě (zakryjete např. boky dortů). Při teplotě +4 až +8°C asi do 20 minut čokoláda ztuhne a po sloupnutí fólie zůstane na povrchu čokolády vybraný dekor. Vzor na folii je z kokosového tuku, proto dbejte na co minimální kontakt s prsty při manipulaci. Transfér fólie je praktickým pomocníkem při zdobení dortů.