Loading...

Uzení, nakládání a konzervování masa od šunky po žebírka -

Kniha o Uzení, nakládání a konzervování masa od šunky po žebírka

199 Kč
Není skladem
Potřebujete s něčím poradit?
Zeptat se
Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality – nejrůznější druhy šunky, slanina, žebírka, karé, sušená a uzená masa. Věnuje se také správnému konzervování. Kniha obsahuje více než 100 názorných fotografií a celou řadu rad, díky nimž se budete moci vyvarovat případných chyb. Využití uvedených receptů, přesných postupů a rad odborníků pak bude určitě korunováno úspěchem.

Technické parametry

Kategorie: Knihy
Knihy
EAN 9788024742663
Kód produktu 0198364

Související produkty

- 35%
Jídlo s.r.o. Roman Vaněk - Apolo77

Jídlo s.r.o. Roman Vaněk - Apolo77

Jídlo s.r.o. Roman Vaněk je velká naučná kniha, kterou lze propojit s aplikací v chytrém telefonu.
279 Kč
182 Kč

Skladem > 10 ks
1

Fit Smoothie Bowls -

Fit Smoothie Bowls

249 Kč

Skladem poslední 2 kusy
1

Čokoládové dobroty -

Kniha čokoládové dobroty

74 Kč

Skladem poslední 1 kus
1

Čokoláda - 50 snadných receptů -

V knize najdete 50 receptů na chutné a jednoduché recepty z čokolády.

252 Kč

Skladem poslední 1 kus
1