Vitamíny nemusí mít pouze podobu čerstvého ovoce a zeleniny, ale také se mohou skrývat i v domácích džemech a marmeládách. Zavařování je v našich končinách stále ještě velice populární. Je však nezbytné mít to správné náčiní.
Jen málokdo odmítá jíst domácí marmelády a džemy, které jsou nejen mnohem chutnější než ty z pultu obchodů, ale jsou tak daleko zdravější. Proto, abyste si doma mohli takovéto pochoutky připravit, také potřebujete nejen speciální sklenice a velký hrnec, ale také zavařovací teploměr, se kterým budete hlídat teplotu při procesu zavařování. Teploměr zavařovací si rozhodně nespleťte s jeho lékařským kolegou. Ten by v horké vodě nevydržel ani dvě vteřiny. Navíc ty klasické jsou ještě naplněny rtutí, která je prudce jedovatá a kterou byste museli pracně odstraňovat. Průměrný zavařovací teploměr dokáže měřit od 30°C do 100°C, což je pro zavařování ideální.
Top produkty jsou řazeny dle prodejnosti a skladové dostupnosti, dále jsou náhodně přidány produkty v akci a novinky.