Loading...
93.4 % ( 3 hodnocení )

Zchlazovací sprej na čokoládu, 400 ml - Monaco

Zchlazovací sprej na čokoládu. Balení 400 ml.

249 Kč
62.3 Kč / 100ml
1
Skladem poslední 3 kusy
Potřebujete s něčím poradit?
Zeptat se
Chcete hlídat cenu a dostupnost?
Začít hlídat

Schlazovací sprej je skvělou pomůckou pro rychlé schlazení čokolády nebo také isomaltu, karamelu a dalších hmot určených k dalšímu tvarování, zpracování či barvení. Jednoduše jej nastříkáte na čokoládu či cukr, efekt je okamžitý. Je vhodný i pro domácí použití.

Objem

Balení obsahuje: 400 ml

Složení produktu

Propelent: E943a,E943b,E944

Alergeny mléko, oxid siřičitý a siřičitany, sója

Země původu

Itálie

Technické parametry

Kategorie: Pomůcky pro práci s čokoládou
Potravinářské laky
Potravinářské laky, lesky a zchlazovače
Výrobce Monaco
EAN 8595628830846
Kód produktu lesice

Související produkty

Lžíce na dekorování 18cm - Cakesicq

Profesionální lžíce na dekorování pro vytváření nejrůznějších vzorů, plnění košíčků, apod. Délka 18 c

64 Kč

Skladem > 10 ks
1
Testováno
Doprava zdarma
Temperovací přístroj na čokoládu - Stadter

Temperovací přístroj na čokoládu - Stadter

Temperovací přístroj na čokoládu, Stadter

2 508 Kč

Skladem > 10 ks
1
Testováno
Speciální digitální teploměr pro temperování - Silikomart

Speciální digitální teploměr pro temperování - Silikomart

Speciální digitální teploměr k temperování čokolády.

349 Kč

Skladem > 10 ks
1

Lopatka pro práci s čokoládou - Wilton

Drátěná lopatka s dlouhou rukojetí umožní namočit cokoliv v čokoládě, zároveň na ní můžete pokrm nech

149 Kč

Skladem > 10 ks
1