Loading...

Zchlazovací sprej na čokoládu, 400 ml - Monaco

Zchlazovací sprej na čokoládu. Balení 400 ml.

249 Kč
62.3 Kč / 100ml
1
Skladem > 5 ks
Potřebujete s něčím poradit?
Zeptat se
Chcete hlídat cenu a dostupnost?
Začít hlídat

Schlazovací sprej je skvělou pomůckou pro rychlé schlazení čokolády nebo také isomaltu, karamelu a dalších hmot určených k dalšímu tvarování, zpracování či barvení. Jednoduše jej nastříkáte na čokoládu či cukr, efekt je okamžitý. Je vhodný i pro domácí použití.

Objem

Balení obsahuje: 400 ml

Složení produktu

Propelent: E943a,E943b,E944

Alergeny mléko, oxid siřičitý a siřičitany, sója

Země původu

Itálie

Výrobní společnost
Monaco International s.r.o.
Mladoboleslavská, 902 Praha 9 197 00
www.monacoint.com
objednavky@monacoint.com

Technické parametry

Kategorie: Potravinářské laky
Potravinářské laky, lesky a zchlazovače
Pomůcky pro práci s čokoládou
Výrobce Monaco
EAN 8595628830846
Kód produktu lesice

Související produkty

Tekutý lesk Food Colours (60 ml) F-031 dortis

Tekutá potravinářská glazura zajišťuje trvalý lesk na velkých plochách jako například jedlý papír či

103 Kč
171.7 Kč / 100ml

Skladem > 10 ks
1

Lesk ve spreji na marcipán a čokoládu Food Colours (100 ml)

Lesk ve spreji na marcipán a čokoládu Food colours. Balení 100 ml.

188 Kč
188 Kč / 100ml

Skladem > 10 ks
1

Tekutý lesk Food Colours (20 ml) F-032 dortis

Tekutá potravinářská glazura zajišťuje trvalý lesk na velkých plochách jako například jedlý papír či

76 Kč
380 Kč / 100ml

Skladem > 10 ks
1

Chladicí sprej na čokoládu, 100ml - PME

Chladící sprej na čokoládu od PME. Balení 100 ml.

182 Kč
182 Kč / 100ml

Skladem > 5 ks
1