Upozornění: Vzhledem k velkému počtu požadavků z Vaší IP adresy je odpověď serveru zpomalena. Adresa může být blokována, pokud se zatížení serveru nesníží.
Použití glukózy: Jelikož má silnou antikrystalizační schopnost (zabraňuje cukru rekrystalizaci po jeho rozpuštění) nachází glukóza v cukrářství široké uplatnění. - krémy - získají lepší konzistenci, jsou vláčnější a pomaleji vysychají - mléčné a čokoládové potahovací a modelovací hmoty - zabraňuje jejich vysychání a zajišťuje elasticitu - zmrzliny - zvyšuje nášleh a zlepšuje texturu - karamel - zabraňuje rekrystalizaci cukrů - bonbony a karamely - udržuje hladkou texturu - pečivo, želé bonbony, fondány a čokoládové náplně - zadržuje vlhkost a v závislosti na jejím množství reguluje např. u bonbonů jejich konzistenci od měkké a žvýkavé až po tvrdou a křehkou - trvanlivost - zadržováním vlhkosti ji zvyšuje Výroba slaného karamelu: 220 g smetany na šlehání 35% 90 g glukózového sirupu 120 g krupicového cukru 8 g soli 100 g másla Smetanu přivedeme k varu. Cukr, glukózu a sůl utavíme na karamel. Pak přidáme máslo a mícháme do rozpuštění. Přilijeme smetanu a krátce provaříme. Necháme vychladit v lednici kontaktně přikryté potravinářskou fólií. Sušina min. 79,7 - 80,8 °% Zcukření DE: 40 - 44% Skladujte v suchu a při teplotě do 25°.
Balení obsahuje: 5 kg
Energetická hodnota kJ | 1340 kJ |
Energetická hodnota kcal | 320,2 kcal |
Tuky | <0,1 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 99,5 g |
- z toho cukry | 30 g |
Bílkoviny | 0,1 g |
Vláknina | 0,4 g |
Sůl | 0 g |
Česká republika
Kategorie: | Glukózový sirup |
Glukózový sirup - glukóza na makronky | |
Výrobce | dortis |
EAN | 8595019690332 |
Kód produktu | DR-SG600 |