Loading...

Čokoláda 811 hořká 54,5% 2,5kg - Callebaut

Čokoláda 811, hořká 54,5 %. Balení 2500 g.


1 305 Kč
52.2 Kč / 100g
1
Skladem poslední 1 kus
Potřebujete s něčím poradit?
Zeptat se
Chcete hlídat cenu a dostupnost?
Začít hlídat

811 Čokoláda je hladká a dobře vyvážená s jemnými vanilkovými tóny. 811, chválená šéfkuchaři po celém světě, je měřítkem pro čokoládovou polevu v cukrářství a pekařství! Je známá tím, že poskytuje dokonalost při každém použití. Používá se zejména pro ganache, pěny, sušenky, pomazánky, omáčky, nealko nápoje a mnoho dalších aplikací. Pro úspěšné spárování ji můžete spojit s vanilkou, mátou, olivovým olejem, makadamovými ořechy, grenadinou, kardamomem. Tato hořká čokoláda 54,5 % má obsah tuku 36,6 %. Má tekutost 3, díky čemuž je extrémně univerzální.

Hmotnost

Balení obsahuje: 2,5 kg

Složení produktu

Složení: kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilková příchuť.

Alergeny mléko, sója

Výživové hodnoty na 100g

Energetická hodnota kJ 2397 kJ
Energetická hodnota kcal 572,8 kcal
Tuky 35,8 g
    - z toho nasycené mastné kyseliny 21,6 g
Sacharidy 55,3 g
    - z toho cukry 54,9 g
Bílkoviny 6,0 g
Sůl 0,0 g

Země původu

Belgie

Výrobní společnost
Barry Callebaut Belgium N.V.
Aalstersestraat 122 Lebbeke-Wiez 9280
info@callebaut.com
https://www.callebaut.com/cs-CZ

Technické parametry

Kategorie: Čokoláda Callebaut
Hořká čokoláda
Čokoláda a kakao na makronky
Výrobce Callebaut
EAN 5410522513271
Kód produktu 811.e4.u71

Pro práci s čokoládou se vám bude hodit

Cukrářský teploměr +300°C až -50°C - Decora

Digitální teploměr vhodný pro cukráře i kuchaře. Jehla je dlouhá 7 cm.

300 Kč

Skladem > 10 ks
1

Speciální digitální teploměr pro temperování - Silikomart

Speciální digitální teploměr k temperování čokolády.

349 Kč

Skladem > 10 ks
1

Temperovací přístroj na čokoládu žlutý včetně forem a příslušenství - Cakesicq

Temperovací přístroj na čokoládu žlutý včetně forem a příslušenství

972 Kč

Skladem > 10 ks
1

Lopatka pro práci s čokoládou - Wilton

Drátěná lopatka s dlouhou rukojetí umožní namočit cokoliv v čokoládě, zároveň na ní můžete pokrm nech

149 Kč

Skladem > 5 ks
1

Nástroj na odřezávání a vyřezávání čokolády oválný - Cerart

Nástroj pro modelování a odřezávání čokolády vám umožní vytvořit dokonalé dekorace.

350 Kč

Skladem poslední 3 kusy
1

Temperovací přístroj na čokoládu růžový včetně forem a příslušenství - Cakesicq

Temperovací přístroj na čokoládu růžový včetně forem a příslušenství

972 Kč

Není skladem

Vytvořte originální čokoládu pomoci čokotransfetu

Transfer fólie 40x25cm Illusions - PCB

Transfer folie na čokoládu. Rozměr 40 x 25 cm, vzor Illusions.

69 Kč

Skladem > 10 ks
1

Transfer fólie 40x25cm SOPRANO noty - PCB

Transfer folie na čokoládu. Rozměr 40 x 25 cm, vzor Soprano noty

63 Kč

Skladem > 10 ks
1

Transfer fólie 40x25cm Charivari - PCB

Transfer folie na čokoládu. Rozměr 40 x 25 cm, vzor Charivari.

64 Kč

Skladem 4 ks
1

Transfer fólie 40x25cm Elixír - PCB

Transfer folie na čokoládu. Rozměr 40 x 25 cm, vzor Elixír.

64 Kč

Skladem > 10 ks
1

Transfer fólie 40x25cm Mouchete - PCB

Transfer folie na čokoládu. Rozměr 40 x 25 cm, vzor Mouchete.

43 Kč

Skladem > 10 ks
1

Transfer fólie 40x25cm noty - PCB

Transfer folie na čokoládu. Rozměr 40 x 25 cm, vzor noty.

55 Kč

Skladem > 5 ks
1

Recenze

Výborná na čokoládové krémy, dezerty, dorty.
Vynikající kvalita čokolády
Nejlepší čokoláda za ještě rozumné peníze! Tenhle druh používám z těch tmavých čokolád při pečení nejvíce..je taková nejuniverzalnejsi.. prostě zlatý střed! Ani mléčná, ani úplně hořká. Prostě ideál.