Cukrové posypky jsou nenahraditelným produktem pro zpestření pečiva a dalších dezertů. Jsou snadno použitelné a jejich účinek může být ohromující. Zvlášť pokud jsou posypky ve formě tohoto fialového mixu. Jedinečné prvky udělají z každého dezertu středem pozornosti. Jsou považovány za hlavní dekorativní prvky mnoha pečiva a dalších dezertů. Jsou okouzlující a decentní na pohled a zároveň dělají obrovský dojem. Mají tvrdou strukturu a nerozpouštějí se ve zmrzlině ani ve šlehačce. Pokud zdobení nasypete na vláčný krém, vlhkost z něj může posypek změkčit. Ale pozor, pokud bude zdobení na vlhkém krému delší dobu, může se z posypku uvolnit i barvivo a to na povrch krému. Pokud chcete, aby větší části dekorace drželi například na potahovém dortu, můžete tento druh zdobení k dortům lepit polotuhou čokoládou, nebo glazurou na perníčky. s posypky pracujte nejlépe nad miskou, či plechem s okrajem.