Loading...

Droždí a kvásky

Nejprodávanější

1.
Cukrářské droždí amonium o objemu 30 g. Kvalitní d

29 Kč
2.
Sušený fermentovaný kvásek pro výrobu chleba

45 Kč
Filtrovat

Cukrářské droždí Amonium 30g - Kovandovi

Cukrářské droždí amonium o objemu 30 g. Kvalitní droždí pro přípravu různých druhů dezertů.
29 Kč
Skladem > 5  ks

Droždí 3x7g - RUF

Vyrobeno
v Německu
Droždí 3x7g - RUF
Sušené droždí vyniká velmi snadnou přípravou. Nemusíte dělat kvásek, abyste upekli chutný koláč, chlé
15 Kč
Skladem > 5  ks

Sušený fermentovaný kvásek 30g - Kovandovi

Sušený fermentovaný kvásek pro výrobu chleba
45 Kč
Skladem 5  ks

Sušené droždí 30g - Kovandovi

Sušené droždí v prášku k přípravě jakéhokoli kynutého těsta.
39 Kč
Skladem > 5  ks

Sušené droždí 2x16g - BIOWIN

28 Kč
Skladem > 5  ks

Instantní droždí Instaferm 0,5 kg 5845 dortis

Instantní droždí pro celou škálu pekařských výrobků.
101 Kč
Na objednávku 4-8 dní

Bio droždí - RUF

Vyrobeno
v Německu
Bio droždí - RUF
Sušené BIO droždí vyniká velmi snadnou přípravou. Nemusíte dělat kvásek, abyste upekli chutný koláč,
35 Kč
Není skladem

Upéct si kváskový chléb nebo chléb z klasického droždí můžete i doma, stačí si vybrat potřebnou přísadu. Pšeničný chléb ošetřený kvasnicemi roste v důsledku alkoholového kvašení. Kvasinky štěpí cukry na ethanol a oxid uhličitý, což uvolní těsto a zvětší jeho objem. Ke spuštění tohoto procesu se používají kvasinky druhu Saccharomyces cerevisiae, tj. Kvasinky, které se používají v různých odvětvích potravinářského průmyslu, například jako kvasnice při pečení. Díky nim je chléb připravený k pečení i za 2-3 hodiny. To významně urychluje výrobu kvásku, který musí nejprve zrát za mnohem delší dobu (s přípravou musíte začít nejméně 4 dny před pečením). Kváskový chléb si připravíte z kvásku. Tento typ chleba se vyrábí bez přidání pekařských kvasnic. „Kouzlo“ je v kvásku - směs mouky a vody ve správném poměru, která při ponechání při teplotě 25–30 ° C začne „fungovat“. Z kvasu se vyvíjí bakterie mléčného kvašení (Lactobacillus), které jsou odpovědné za fermentační proces, který umožňuje pozdější kynutí těsta, a divoké kvasnice (obsažené v mouce). Hlavním produktem této reakce je kyselina mléčná, která je zodpovědná za okyselení těsta a nadýchání chleba. Kvašení kvásku trvá déle než kvašení kvasnicemi. Kromě toho musí být kynuté těsto „silné“, aby bylo zaručeno, že těsto řádně vzroste. Každé kynuté těsto je však jiné a jeho bakteriální struktura závisí na vybraném druhu mouky, druhu zrna, ze kterého bylo vyrobeno, nebo na podmínkách prostředí, ve kterém bylo pěstováno. Mladé kynuté těsto také není tak silné jako zralé, což má za následek slabší výsledky (méně nakynuté pečivo). Kvásek si můžete zakoupit u nás, nemusíte jej připravovat složitě doma.

Naše zboží si můžete vyzvednout na více jak 700 výdejních míst ZÁSILKOVNA. Tedy v každém větší sídle, například i v drogerii na rohu.

Na skladě máme více jak 10 000 položek. To znamená, že zboží označené skladem je opravdu skladem v našem skladě v Praze 8. Toto zboží expedujeme nejpozději druhý den.

Dopravu pro standartní zásilky máme zdarma od 1.500,- Kč. Navíc osobní odběr v kamenné prodejně je ZDARMA pro všechny objednávky.

Máme kamennou prodejnu na Praze 8. Na prodejně máme široký sortiment, zboží si zde můžete prohlédnout a zakoupit. Naši vyškolení prodavači Vám rádi poradí.

Navíc se do naší prodejny snadno dostanete veřejnou dopravou.

Vámi oblíbené produkty pro vás necháváme otestovat foodblogery.

Garantujeme Vám, že budete na 100% spokojeni. Pokud nebudete, máte možnost vrátit zboží do 14 dnů.